Forbyd sødemidlet Aspartam, der gør folk syge!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Forbyd sødemidlet Aspartam, der gør folk syge!.

Rasmine

#101 Re: Re:

2016-04-12 06:08

#8: - Re:  

TSK TSK mod dumhed kæmper selv Guderne forgæves.

Rasmine

#102 Re: Re: Re: Re:

2016-04-12 06:13

#17: - Re: Re: Re:  

 Hey du der - dette er en underskriftindsamling MOD Aspartam...så hvad hulen laver du her, hvis du er tilhænger af det. Kan ikke fatte at du ikke løber skrigende væk.


Rasmine

#103 Re:

2016-04-12 06:21

#31: -  

 det handler om penge...masser af penge.

Rasmine

#104 Re:

2016-04-12 06:55

#91: -  

Skrækkeligt med din far - han er sikkert ikke den eneste landmand eller maskinstation-arbejder der har lidt den tort

Min kusine i Sverige, bruger Ligt sodavand med aspartam....hold nu fast....som myrefgift på hendes terrasse. Og det virker, skulle jeg hilse at sige.

Så alle Jer der er herinde, udelukkende for at fordumme alle os, der gerne vil passe på vores og børnenes helbred...hvorfor drikker I ikke noget mere af det Aspartam-stads, eller æder nogle musekorn og rottegift eller sutter på de der klistrede fluefangere der indeholder dødelig gift - eller bare forsvinder væk fra denne underskriftindsamling MOD aspartam.

I er her tilsyneladende KUN for at lave ballade. Vi er rigtig mange der er begyndt at stille spørgsmål til alle de forbaskede E-numre og hvad de er godt for i det vi indtager eller påfører kroppen som plejemiddel.  

 

 


Gæst

#105

2016-09-01 17:29

Jeg er imod alle former for giftstoffer i fødevarer og medicin. Har selv haft en meget ubehagelig oplevelse med kolesterolsænkende medicin for ca. 10 år siden da jeg var ca. 50 år. Min læge anbefalede kolesterolsænkende medicin som jeg tog i ca. 1/2 år indtil jeg blev helt stiv i musklerne og gik som en 85 årig. Da jeg ville stoppe behandlingen advarede lægerne mig imod det, men jeg stod fast og stoppede med medicinen. I dag er jeg 61 år og sund og rask. Den medicin jeg dengang tog, er stadig i handlen ligesom Aspartam. Og selv om begge dele er gift er de tilladt af myndighederne. Nu har jeg i jeres underskriftindsamling mulighed for, sammen med mange andre, at gøre politikerne opmærksom på, at det er befolkningen de skal beskytte og ikke producenterne. Danmark er et dejligt land og vi har, indtil nu, stor tillid til myndighederne, men det skal vi åbenbart ikke have. Det er trist. V.h. JB

Gæst

#106

2016-09-10 17:12

Aspartam er vel en slags gift, som industri har fået hældt i os, fordi der er nogle der enten er for svage for at sige nej til "giftmanøvre" og/eller så er folk åbenbart stadig utrolig instinktive og naive. Ligesom med natriumfluorid (giftigt affald fra alminimumindustrien, som også er blevet anvendt til rotte- og insektgift) i tandpasta, som tandlæger "skriger" om man skal have i tandpastaen, også selvom de rent faktisk ikke ved, hvad det er, og som måske nærmere er den der giver huller i tænderne, da det blandt andet virker afkalkende. Det er noget svineri.


Gæst

#107 Re:

2016-09-10 17:41

#105: -  

 Ja, og hvis vi tager psykofarmaka, så kan det sidestilles med narkotika/ulovlige stoffer eller måske ligefrem en kombi af narko og gift. Det kan i hvert fald ikke kaldes medicin. F.eks. har et forskningsresultat vist, at stoffet i ADHD-medicin virker kraftigere på hjernen end kokain.
https://www.theguardian.com/uk/2001/sep/09/health.medicalscience

 

Det er noget svineri.


Gæst

#108 Re: Re:

2016-12-04 11:17

#8: - Re:  

 Jeg har måtte snakke med min læge og diætist for at få et helt 100% svar på hvad der er forkert og rigtigt. Jeg er diabetiker, så jeg kan ikke, ligesom mange andre, undgå at drikke/spise ting med Aspartam i.
Jeg måtte for en uges tid siden hive fat i diabetes læge og diætist inden for diabetes området og sige at nu var jeg blevet rendt over enden af de her påstande fra folk jeg kender og artikler fra det ene eller andet medie. Deres svar: "Når det kommer til light sodavand, skal du op og drikke 2-3 kasser sodavand om dagen i en længere periode før det begynder at sætte sine spor. At du drikker 2-3 ½liters sodavander om ugen har ingen betydning, da mængderne er så små."

Så jeg kan slappe bedre af nu, for stoler mere på dem end de her artikler og propaganda sider.

Tænk over der er folk her i dagens DK der ikke kan drikke andet, jo vand og den påstand gider jeg ikke høre mere på, for selv diabetikere får lyst til en sodavand. Vi er nødt til at drikke light og spise usødet ting, når det kommer til det, for i sidste ende så kan det at drikke en "normal" Cola have store konsekvenser på helbredet for sådan en som mig.


Gæst

#109 Re: Re:

2017-05-09 12:00

#104: Rasmine - Re:  

 LOL. Den gamle vandrehistorie med Aspartam som "myregift". Hvorfor checker i konspirationstosser ikke jeres facts først?

ThomasK

#110 Wackos...

2017-05-09 15:35

Skulle vi ikke i stedet for forbyde scammernes crap?  Anti-vax, "detox", åndemaneri, homøopati, håndspålæggelse og alt det andet løgn idioterne prøver at sælge os?