"Mistillids votum" til Lars Løkke og den siddende regering .


Gæst

/ #21

2016-11-19 17:47

 Jeg ikke kan lide deres menneskesyn, og fordi de ødelægger det velfærdssamfund jeg har været med til at kæmpe for, siden jeg kunne stemme, og strejke, og gøre det synligt, at jeg ikke vil være med til at forringe vilkår for befolkningen.
Det har de i den grad gjort også for mig.

De mangler i den grad forståelse for hvad de gør ved de mennesker, de ødelægger. 

De har ikke skyggen af empati og medfølelse for de der i forvejen kæmper for at gøre hvad de kan, for at komme ud af den situion de har bragt dem i. 

At Lars Løkke og hans følgere , så siger han oven i købet, at det kan han godt stå inde for.

Det er så tydeligt et bevis på, at han er et menneske med så lidt medmenneskelighed og masser af kynisme og er totalt blottet for empati.

Ud med ham og de andre der tænker på samme måde, med de samme menneskesyn.

De er usympatiske og ondskabsfulde individer som burde skamme dem alle sammen.

Vi har brug for mennesker der vil befolkningens bedste og give dem deres rettigheder tilbage, og som ikke taler grimt om de borgere der betaler ders gage og pension og de der stemte på dem.

Vi vil have rigtige mennesker, der har noget i mellem ørerne, har uddannelse og har været ude og prøve at arbejde i samfundet, så de rent faktisk ved hvad de taler om.

Nogen der kan sætte sig i andres sted og have forståelse for hvad der skal til for at ændre deres liv til et bedre liv. Ikke som den regering , der har indbyrdes konkurence om at gøre det dimentralt modsatte. Nemlig at gøre livet til et levende helvede for dem på alle de mest tænkelige og utænkelige måder de kan pine og skade befolkningen på.

Vi vil have vores velfærdssamfund tilbage. Og ikke finansiere de rige der klare det så flot i forvejen og bestemt ikke lider nogen nød.

Vi vil have menneskelige og normalt tænkende mennesker der har forståelse for mennesker og deres behov. At mistillid ikke giver tillid, og at had og fjendtlighed avler netop det i befolkningen. At egoisme ikke nødvendigvis er vejen frem, og at hvis vi alle hjælper hinanden bliver det et godt sted for alle og giver en tryghed til befolkningen og en tillid til fremtiden.