"Mistillids votum" til Lars Løkke og den siddende regering .

  1. Vi, folket , stiller hermed "mistillids votum " til den siddende regering . Vi ønsker regeringen  udskriver valg , NU !  VI , folket , er træt af at regeringen forringer vilkårene for "de små " i samfundet . Trykket på dem der er fattige i forvejen må stoppe nu , folket kan og vil IKKE mere . Lad os samle underskrifter i protest . 

Så er du kontanthjælps modtager , pensionist , syg og i systemet , enlig forælder ramt af reformerne eller bare ikke tilhænger af den siddende regering , så skriv under . 

Vi, folket , må rejse os og stå sammen i protest over at samfundet forringes for de befolknings grupper der i forvejen er på lavindkomst . Vi folket , har fået NOK af , at regeringen leger omvendt Robin Hood . Knapt 4år med blå blok , har sat Danmarks velfærds system i fare , trykket på de "fattige " er blevet for meget , kontanthjælps reformen og reformerne generelt  splitter familier , ødelægger børn og gør skellet Ml rig og fattig , det tydeligste siden 2 verdens krig . Jeg er klar over man som borger ikke kan stille en " mistillids votum" , derfor er ordet også i anførsels tegn ! Men man KAN prøve at råbe politikerne op og gøre opmærksom på at vi har fået NOK ! 

 Underskrifterne vil blive sendt til ledern af hvert regerings parti og lederen af hvert parti i oppositionen . 

NU kommer LA og C med i regering , begge partier er er fortaler for forringelser på det sociale område. Jeg føler nødvendigheden af et statement fra de mange der er berørt og de mange der kan se , at vores velfærds samfund dør en voldsom død , under dette rædsels regime ! 

NOK ER NOK ! VI KAN IKKE MERE !!!!! 

( OBS : Husk at bekræfte din underskrift via din mail , ellers tæller den ikke ! )