Hjælp os med at bevare børnehaven Vangebovej 2 i Holte


Gæst

/ #16

2016-11-16 09:10

Typisk Rudersdal Børne og Unge Afdeling på Rådhuset i Rudersdal Kommune... Ingen brugerinvolvering, samt lusk og fusk og skjulte dagsordener, med kæmpe konsekvenser for forældre, vores børn og for dem der er tæt på børnene, og passer på dem hver dag. 

Jeg anbefaler absolut børnefamilier at overveje grundigt, om Ruderdsdal Kommune virkeligt er den rigtige at vælge at bo i.

Det er ihvertfald ikke et plus, at de ansvarlige politikere der idag totalt visionsløst, og helt uden at involvere sig direkte i beslutningerne, sidder på Rudersdal Rådhus og bestemmer, at man vil lukke en børnehave der totalt outperformer andre institutioner i brugerundersøgelser, og skaber fantastiske små mennesker i balance. Jeg håber virkeligt, at borgmesteren og de ansvarlige vil involvere sig og have ryggrad til at trække forslaget tilbage, og istedet give penge til at bevare Børnehaven Vangebovej, som vi faktisk er rigtigt mange borgere der har valgt til, netop fordi den er som den er.... Hvis børnehaven først lukkes, kan man aldrig få det tilbage man har smadret.