Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET


Gæst

/ #52

2016-08-29 11:47

Tak for initiativet til denne underskriftindsamling!

Det er på høje tid, at samtlige politikere på Christiansborg tager strudsehovedet op af sandet, gnider øjnene og træder i karakter! I årevis har vi danskere tigget og bedt jer om at gøre noget for at stoppe den katastrofale udvikling, som ikke een af jer, kan være uvidende om.

Kyniske har I, i årevis, ladt os i stikken og henvist til jeres såkaldte forpligtigelser overfor internationale konventioner og EU, samtidig med at I nægter at få os ud af EU og de konventioner, som er ved at knuse vores smukke, engang så dejlige, fredelige og velordnede lille land og berede et helvede for vores efterkommere.....

Vi bliver fyldt med løgne og fortielser hver eneste dag, og I lader fuldstændigt som om, vi danskere ikke eksisterer, mens I servicerer jeres gæster. (ikke vores gæster, for vi har ikke inviteret dem, eller blevet spurgt, om vi ønsker at have gæster overhovedet) I servicerer dem på bekostning af os danskere... De retmæssige arvinger til dette land!!

Hvis ikke, I magter opgaven, at passe på Danmark og danskerne, som jeres bundne opgave og forpligtigelse ellers går ud på.... Så vær dog ærligt at sige det ligeud...og forlad Christiansborg...alle sammen. Hvis jeres hidtidige "præstationer" er det eneste, I magter eller det, I agter at fortsætte med, så kan vi godt undvære jer!!!

Vores tålmodighed og selvdisciplin hænger efterhånden i laser.... Vi kan/vil ikke blive ved med at se på jeres afgrundsdybe foragt og forræderi. Vi må kræve handling nu. Ingen kan forvente, eller kræve af os, at vi frivilligt, vil lade vores fædreland glide os af hænde og lade vores efterkommere i stikken. Efterhånden løber det mange koldt ned ad ryggen, når deres børnebørn forlader deres hjem og de trygge rammer, de førhen har haft! I ofrer danskerne for jeres egen uduelighed og kynisme!

Kom ikke at sige....at I ikke vidste....at I ikke troede....og at I ikke kunne handle anderledes....end I har gjort...for det er rent ud sagt løgn og latin. I beskytter jer selv, og samtidig med, at I tager fra danskerne til jeres ødelæggelses projekt, så sørger I godt for jer selv i enhver henseende....og I skammer jer ikke!!!
Gør noget nu....eller skrid!!!