Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET


Gæst

/ #44

2016-08-28 20:14

Jeg synes vi skal erklære dette vanvittige sociale eksperiment for afsluttet. Nu har vi brugt mindst 40 år på at se at det aldrig kan lykkes. Glistrup kunne se det fra starten, men han var også en ekstraordinært dygtig analytiker. Siden er der kun kommet flere og flere på hans hold, efter at mere og mere tydelige tegn på det uundgåelige kom til syne. Nu er der ihvertfald ikke mange længere, der kommer med dårlige jokes, hvis man henviser til hans forudsigelser.

Man kan altid udskyde det uundgåelige, men det bliver hele tiden sværere at fixe problemet. Jeg er ikke sikker på at vi overhovedet kan redde det, på dette tidspunkt. Det kan sammenlignes med vores klimaproblemer. Hvis vi skulle have gjort noget ved dem, skulle det være startet for 30 år siden, mindst. Nu kan det vel nærmest være ligemeget. At vi skal bruge vores energi på disse latterligt banale problemer, der kunne løses på en weekend, med den rette indstilling, er kvalmende.

Jeg ville ærligt talt være i tvivl, hvis jeg skulle tale en selvmorder fra at hoppe ud fra en bro, hvis han brugte nogle af mine argumenter. Det kan på et tidspunkt blive den eneste logiske løsning for nogle mennesker.