STOP SALGET AF FREDERIKSBERG SVØMMEHAL MED GARANTI!


Gæst

/ #16

2016-06-30 07:48

Skriver selvsagt som frederiksbergborger under for at bevare tilgængeligheden til Svømmehallen og dens værdi som internationalt klenodie af kultur.

Ansvaret er Frederiksbergs kommunes eget at prioritere en vedligeholdelse af sin perle og ejendom højere end noget andet. Det kan kun gøres med respekt for lydhørhed for borgeres behov, med glæden som drivkraft ved at kunne deles om så væsentligt et nutidigt center i historisk ramme.

Det vil være en falliterklæring af rang at give efter for administrative regneark på bekostning af den materielle bygnings arkitektur som vartegn der valfartes til udefra og kan fremvises med stolthed. Ligesom kulturen i de mange forskellige menneskers daglige møder på de forskellige afdelinger. En samling af alle lag af mennesker som i sig er uden lige.

Det er "Vores" svømmehal åben for alle som vi deler og vi viser frem som en del af Frederiksberg. Det skal ikke tryned af kommerciel indtjening der begrænser brugen til udvalgte grupper eller udsætter bygningens indre og ydre for manglende respekt for sin enestående kulturværdi.