STOP SALGET AF FREDERIKSBERG SVØMMEHAL MED GARANTI!

 STOP SALGET AF FREDERIKSBERG SVØMMEHAL!

FLERTALLET I KOMMUNALBESTYRELSEN VIL HURTIGST MULIGT AF MED DEN TRADITIONSRIGE 80 ÅR GAMLE ARKITEKTTEGNEDE SVØMMELHAL AF STADSARKITEKT A.S.K. LAURITZEN, SOM MED SIN FLOTTE OG MONUMENTALE FUNKTIONALISME OG UDSMYKNINGEN MED VILHELM LUNDSTRØMS FREMRAGENDE MOSAIKKER, GØR DEN TIL ET HOVEDVÆRK I FREDERIKSBERGS ARKITEKTURHISTORIE.

DET MÅ VI SÆTTE EN STOPPER FOR!!

Frederiksbeg svømmehal, som siges at være den ældste og mest besøgte svømmehal i Danmark, med 723 000 årlig gæster, trænger til en større renovering som vil koste 45-50 millioner kroner. De penge vil kommunen helst ikke hente fra kommunekasse, selv om det kom frem i tv Lorry, at der ville kunne være penge til at prioritere det fra anlægsbudgettet.

Frederiksbeg svømmehal bliver flittig brugt af kommunale og private foreninger, til svømmeundervisning, samt med rabatter af Frederiksbergs borger, som også bruger Wellness afdelingen flittig, som i øvrigt har vist sig at være en økonomisk gevinst.

Men med salget af Frederiksberg svømmehal til en privat investor, vil dette kunne medføre store konsekvenser, med dårligere service, tilbud og, langt højere pris og dermed dyrere for borgerne.

Frederiksberg Svømmehal er en vigtig del af den kommunale service på Frederiksberg og det skal vi holde fast ved!
Støt op om et Nej til salget af vores ”arvesølv”og med GRANTI for fremtiden!