Afstemning om udmeldelse af EU


Gæst

/ #6

2016-06-24 11:34

DENGANG DA JEG VAR LILLE.
Var der sporvogne der sagde ding dang, danskerne holdt jul, nytår og børnefødselsdage. Vi talte alle samme sprog, havde samme kultur, værdier, humor, baggrund og boede i det samme land.
Vi børn legede ude dagen lang uden, at forældrene var bekymrede, vi låste ikke altid døren, vi kendte naboen eller kort sagt alle i lokalsamfundet. Vi havde lokale arbejdspladser, lokale kommuner, sygehuse, læger, tandlæger, købmænd. Ja selv slagter og bager var lokalt.
Kaserner og militær forlægninger var overalt, værnepligt for alle unge raske mænd.
VI HAVDE ET FORSVAR.
EU HVAD HAR DE BIDRAGET MED ?
Sporvognene er her ikke mere, jul, nytår og børnefødselsdage er ved, at blive afskaffet. Vi taler ikke samme sprog mere, vi har ikke samme kultur, værdier, humor, baggrund eller kommer fra samme land mere.
Vores børn leger ikke længere dagen lang, vi forældre er bekymrede, låser altid døren, vi kender ikke længere naboen, eller nogen i lokalsamfundet. Lokale arbejdspladser er væk, kommunen er ikke længere lokal, ej heller sygehuse, læger, tandlæger eller købmænd. Bageren og slagteren er stort set udryddet.
Kaserner og militær forlægninger er stort set nedlagt, omdannet til asylcentre/flygtningelejre. Værnepligt hvad er det ?
VI HAR IKKE LÆNGERE ET FORSVAR.
Danmark og Europa er splittet, vi er ikke længere suveræne stater med egen kultur, værdier, religion, sprog og grænser.
De kulturradikale er ved, at overtage magten overalt, og på alle fronter. Historisk skal vi tilbage til besættelsestiden for, at finde tilsvarende.
HVOR ER VI PÅ VEJ HEN, OG FREMTID HVAD ER DET ?