AFSKAF-Integrationsloven-NU

Per Starup Sennicksen

/ #17 # 17 (tror jeg) Global citizen gone local

2016-06-18 10:28

Dansk født (1960). International borger med 20+ år i udlandet igennem de sidste 35 år. Første udrejse i december 1982. USA - Danmark - USA - Danmark - Japan - England - Indien - Danmark - England - Holland - Danmark - Forenede Arabiske Emirater - Danmark. Hovedparten af tiden har været udstationering for danske virksomheder. Sidste indrejse var i februar 2012 efter 4 år i Mellemøsten.

Jeg kom i arbejde efter nogle få måneder på kontanthjælp; kontanthjælp først søgt efter al opsparing inklusiv alle pensioner opbrugt.

I februar 2014 gennemgik jeg åben hjerteoperation for at udbedre en genetisk arvet hjerteoperation. Der var komplikationer - en blodprop i hjernen med tab af venstre synsfelt og et ødelagt hjerte så rytmen idag styres af pacemaker.

Mistede mit arbejde da jeg ikke kunne komme tilbage (arbejdsplads i Ballerup, bopæl i Maribo).

Jeg havde fundet fleksjob, men Jobcenter nægtede at godkende mig som fleksjobber - de nægtede at forholde sig til min helbredstilstand.

Forsøger nu igen at blive fleksjob godkendt - er igang med et 13 ugers arbejdsevneafklaringsvirksomhedspraktikforløb - som måske leder til et resurseforløb henimod vurdering om fleksjob. Vurderer selv 2, måske 3, timers daglig arbejdsevne. Jobbet skal være tæt på bopæl idet jeg ikke må føre bil, og fysisk er forhindret i at cykle lange distancer. Fleksjobbet jeg fandt i juli 2015 var 300 meter - dør til dør - måske er det der stadig. 

1. juli, 2016: overflyttes til integrationsydelse ... sidste søm i kisten 

1. juli, 2016: brændes uden urne på Riget ... ablation for hjerte atrieflimren - endnu et forsøg på at forbedre skader sket, og dermed arbejdsevne

En af mine drenge kan potentielt blive fanget - han har i de sidste 2 år boet og arbejdet i Singapore.   

Jeg håber vitterligt at min kroniske sygdomstilstand gør at jeg ikke bliver tildelt integrationsydelse.

Arbejder på at skabe en socialøkonomisk (non-profit) virksomhed for at hjælpe sygdomsramte tilbage på arbejdsmarkedet - sygdomsramte hjemvendte fremmedarbejdere vil få prioritet.

Send mig en PB på FB hvis du/I vil høre mere.