Danmark Skal Ud Af EU.

Shortey

/ #21 Re:

2016-06-03 14:11

#7: En tilfældig Dansker -  

 Du burde lære dig selv lidt om Islam. Deres syn på sex med børn, deres syn på behandling af kvinder og homoseksuelle. Særligt læs om begrebet 'Taqiyya' og sidst men ikk mindst - hav in mente, at i Islam er det jungleloven, der gælder. Dvs det er de voldelige "ekstremister" der dikterer dagsordenen, så at der findes muslimer, der faktisk foretrækker vores kultur men grundet de inhumane konsekvenser af at forlade Islam, er tvunget til at forblive muslimer - er i sig selv irrelevant. Disse muslimer vil nemlig lade sige presse til at parere ordrer fra de 'ekstremistiske' trosfæller, frem for at tage parti med os vantro, når tiden engang kommer og antallet af muslimer i Europa er så stort, at de ikk længere behøver opretholde Taqiyya, men i stedet kan følge deres pædofile voldspsykopat af en profets bud; slagt alle vantro, indtil alle ikke-muslimer enten er døde eller betaler Jizya (underkastelses-skat til muslimerne for at erkende muslimernes overlegenhed), eller er konverterede til Islam. 

Lær dig selv om Islam, inden du gør dig selv totalt til grin ved at skrive sådan en omgang volapyk, for du lyder nogenlunde lige så tom i øverste etage som de autonome tosser, der enten er for stupide eller for bange (for muslimerne) til at se konsekvenserne af den muslimske invasion. 

Og glem alt om at de er "flygtninge" - det var de ikk længere da de nåede grænsen til det første land, hvor der var fred. Men de valgt at søge videre - og sorterede efter velfærdsydelser og tidsrum for familiesammenføring, hvilket definerer dem som velfærdsmigranter. (Aka nasserøve). 

Hvis du er en kvinde, så håber jeg dybt og inderligt, at du meget snart mærker sand muslimsk næstekærlighed, når du gruppevoldtages som det kneppefår, muslimske mænd anser vantro kvinder/piger for at være! 

 

Michael Shortey Jørgensen