Danmark Skal Ud Af EU.

Danmarks EU medlemskab har været præget af de fire forbehold og uenighed blandt både politikere og befolkning, om hvorvidt et tættere EU-samarbejde grundlæggende er godt eller dårligt for Danmark. Efter som EU ikke har overholdt deres egne love og regler, med hensyn til bla. migrant indvandringen, så er det på tide, at Danmark boykotter EU. Befolkningen skal selv have lov at bestemme og vores politi skal selv bevare den kontrol, som landets egne regler og love, er bygget op på.

EU udgøre et stort problem, de er med til at sende frygt ud i hele europa, i og med, at de tillader disse migranter, at invardere vores land, hvor størstedelen er kriminelle og velfærdnyder, som ikke ønsker at integreres i Danmark, men kun vil skabe ballade. Flere af dem støtter ISIS og dette er EU bevidst om, men gør ikke noget ved problemet. I stedet virker det mere som om, at EU nærmest afpresser Danmark, til at indgå yderligere en aftale, så EU får kontol over vores land, ved at ingive løfte om et bedre politi sammenhold, så indvandringen bliver kontrolerbar. Dette er dog et falsk løfte og vil kun bidrage til, at EU overtager vores lille Danmark og styre det med EU´s regler, så vil den Danske befolkning, ikke længer have en stemme og ikke flere folkafstemninger.

Disse muslimske migranter, med deres brutale metoder, kæmper de for at skabe et kalifat, i hele Europa og de er en stor trussel, ikke mindst er de berygtet for deres blodige henrettelser og dette er nu på vej til at ske i vores Danmark. EU overholder ikke deres aftale om, at lukke de ydre grænser totalt. Vi ser allerede nu, unge Danskere der bliver myrdet og vores små piger voldtaget, dette skal ophøre nu. Vi ønsker igen et fredeligt land og det får vi kun, hvis alle disse ulovlige indtrængere, bliver sendt tilbage til deres oprindelige lande og ikke får lov at søge asyl i Danmark, for så støtter man EU med flere penge og det er ikke ønsket.

Danmark deltager ikke i samarbejdet om retlige og indre anliggender på overstatsligt niveau. Det vil sige samarbejdet vedrørende asyl, indvandring, visum og andre politikker med forbindelse til den fri bevægelighed for personer. dette bliver dog ikke overholdt af EU, da de ikke gør noget ved, at disse migranter trænger ind i vores land og skaber uro og frygt, i blandt den Danske befolkning.

Danmark er et lille land, men derfor har det ikke forhindret EU i, at vi skal betale mere til dem, end 11 andre lande. I 2011 betalte Danmark 149 euro pr indbygger i landet, det er det højeste beløb, ud af 12 lande. Nu sender EU flere tusinde migranter til hele Europa, som skal have lov at søge asyl, dvs. at Danmark får flere indbyggere, både med hensyn til indvandringen, men også med hensyn til, at disse migranter, har høj avlsindeks, som også senere skal tælles med, i landets indbyggertal. EU får derved også flere penge og så er de jo ret ligeglad med, hvor trængt det bliver her i landet og om Danskerne skal leve i frygt for deres liv og at landets velfærdssamfund brister.

I 2011 betalte vi lidt mere end 6 milliarder for vores medlemsskab af EU, penge som kunne bruges andre steder i Danmark, for at bevare vores velfærd. Vi får intet for de penge, andet end flere ulovlige indtrængere til vores land og det er ikke befolkningens ønske, at bruge vores penge på det. 

Tiden er inde til, at befolkningen endnu engang, skal sige NEJ til EU.