Danmark Skal Ud Af EU.

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Danmark Skal Ud Af EU..


Gæst

#1

2015-11-06 20:56

Fordi EU er en overstatslig samling af møgkorrupte røvhuller der via vores landsforrædere i folketinget , tager røven på os allesammen alt imens de åbenlyst islamiserer vores engang så stolte og skønne fædreland ! Det er vigtigt at vi kommer ud af EU. Det kan kun gå for langsomt !

Gæst

#2

2015-11-06 21:29

Fordi EU er det dårligste der nogensinde er sket for Danmark, selv svenskekrigene med mere var en fornøjelse i forhold.

Gæst

#3

2015-11-06 22:42

Fordi det er det værste volapyk der foregår . Vi skal UD af det L...inden det bliver værre ......

Gæst

#4

2015-11-07 20:11

Fordi Danmark skal have sin suverænitet tilbage
Benny Søhave

#5 Hvis man havde fortalt os sandheden var vi aldrig kommet ind!

2015-11-07 21:40

i 72' Lovede flere politikere at vi blot ville komme med i en handelsunion og at der ikke ville ske nogen større suverenitetsafgivelse. Jens Otto Krag lovede i sin tid, at fældesmarkedet EF aldrig ville blive en overstatslig union. Han lovede sågar at EF ikke ville blande sig i de danske overenskomster, de har siden dømt danske fagforeninger for at lave blokader mod østarbejdere der ikke arbejdede efter danske overenskomster. Han lovede også at der ikke ville komme et fældes politi eller militær hvilket man nu er ved at indføre. 80 % af vores lovgivning kommer fra EU, hele vores velfærdssystem og dets afvikling og harmonisering med andre lande er reguleret fra EU. Vi kan ikke lukke vores grænser eller føre egen indvandre politik uden tilladelse fra EU. Vi er reelt blevet besat som vi var af Nazityskland under krigen! Hvis vores demokrati skal have en reel betydning igen kan det kun gøres ved at vi forlader dette system vi er blevet løjet ind i og som er blevet trukket over vores hoveder på udemokratisk vis. Efterfølgende skal vi have et retsopgør med de EU posektive politikere som har løjet og ført Danmark bag lyset og afgivet vores suverenitet.


Gæst

#6 Re: Hvis man havde fortalt os sandheden var vi aldrig kommet ind!

2015-11-08 22:05

#5: Benny Søhave - Hvis man havde fortalt os sandheden var vi aldrig kommet ind! 

 Kære HR. Søhave. Hvor er du velformuleret, og du har ret. Du har skrevet, sandheden, ihvertfald som jeg husker den.           Tak. Hanne.

En tilfældig Dansker

#7

2015-11-09 09:06

Wow... jeg bliver lige nød til at "debunk" de udsagn der er i beskrivelsen... man kan jo sige at internettet er en fantastisk ting -dog giver det enhver racistisk idiot mulighed for at skrive en masse hadefulde udsagn med facts der er forvringet eller direkte løgn. 

I forhold til hvad der betales til EU og hvad vi får igen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Budget_of_the_European_Union#Sources_of_income

Hvis vi ser på vores samlede bidrag til EU henover en årrække fra 2007-2013 så kan i se at vores bidrag til EU består af ca. 2% af EU's samlede omsætning; dog hvis vi kigger på Netto Bidrag over perioden - så er Danmark i minus. Helt nøjagtigt er vi 853 Millioner Euro i minus... Ergo har vi modtaget 853 millioner Euro mere end vi har bidraget. 

Hvis vi skal tro på Wikipedia så har det været en god forretning for den gennesnitlige dansker at være medlem af EU. Så langt så godt.

 

Er muslimske mennesker per automatik ondsindede? Hvis svaret er ja (ifølge dem herinde) jamen så er der ikke så meget mere at snakke om.

Hvis i derimod er i tvivl omkring hvorvidt ens etniske herkomst har noget at gøre med ens menneskelighed så kan man jo argumentere for at stifteren af denne underskriftsindsamling er en fremmethadende, racicstisk spade. 

Findes der Muslimer som ønsker et muslimsk kalifat? ja. Vi plejer dog at kalde dem ekstremister - og at pensle alle der tror på Islam som værende ekstremister, tja det svarer jo lidt til at sige at samtlige katolske præster der nogensinde har eksisteret ALTID har og ALTID VIL befamle og misbruge drengebørn. Jeg vælger nu at tro på at dette er undtagelsen frem reglen. 

Lad os prøve at anse problemet på en anden måde: findes der Nynazister i Danmark? Ja. 

Findes der muslimske ekstremister? Ja. 

Hvis vi skal antage at ALLE muslimer er ekstremister (som stifteren af underskriftsindsamlingen tydeligvis tror på), så må vi jo ved samme logik konkludere at ALLE danskere er Nynazister. 

 

PERSONLIGT tror jeg ikke på at alle danskere er nynazister - jeg kan sågar bevise det, i og med at jeg er Dansker og ikke nynazist. Jeg kender desuden rigeligt med muslimer som er aktive samfundsborgere og ganske almindelige borgere. Den eneste forskel på mig og dem er deres udseende (lidt mørkere i huden med sort hård) samt at de ikke spiser svinekød. 

 

NU KOMMER DEN HELT STORE AFSLØRING: 

FREMMEDHAD AVLER FREMMEDHAD - hvis i ønsker et muslimsk kalifat i Europa og en decideret religiøs krig - så bliv endelig ved med jeres fremmedhad. Hvis i derimod kunne tænke jer at Danmark blev en del at det globaliserede samfund som vi er på vej til at blive (uanset om vi er medlem af EU eller ej), så må i åbne øjnene op og se fremmede mennesker som MENNESKER og ikke som ondsindede fremmede. Stifteren af underskriftsindsamlingen er (her kommer et udemærket Amerikansk udtryk) "on the wrong side of history".

Men det er ikke for sent at åbne øjnene op og vise en smule næstekærlighed (ikke at EU har noget det at gøre - men når nu der argumenteres for at EU ender med at skabe rammerne for et muslimsk kalifat så virker det relevant at bringe næstekærlighed ind i debatten). 

Tænk jer om, 

God dag derude :)

En tilfældig Dansker

#8 Re:

2015-11-09 09:10

#2: -  

 Kan godt forstå du er Anonym med så fatsvagt et udsagn 

Holger Danske

#9 Re:

2016-01-25 18:13

#7: En tilfældig Dansker -  

Det kan også ske her, foruden alle de voldtægtsforsøg vi har begået af muslimer 

Og wikipedia er et opslagsvær og ikke en rigtig statestik hvis det ikke er gået op for dig

En 22-årig kvindelig ansat på et flygtningecenter for uledsagede børn og unge nær Göteborg er død efter et knivoverfald mandag.

Kvinden blev kørt på sygehuset med livstruende sår, og hendes liv stod ikke til at redde.

– En person er død af sine skader, og de pårørende er underrettet, siger en talsmand for politiet ifølge avisen Expressen.

Motivet er ukendt ifølge den svenske avis, som også rapporterer, at politiet har taget flere personer med til afhøring.

Politiet har pågrebet en person, som mistænkes for at have stukket kvinden på bostedet, der ligger i Mölndal.

– Det var et stort rod. Et gerningssted med meget blod. Andre beboere havde overmandet gerningsmanden. Folk var nedtrykte og oprørte, siger en talsmand hos politiet, Thomas Fuxborg, til nyhedsbureauet TT.

Flygtningecenteret er afspærret, og teknikere er tilsyneladende i gang med at undersøge stedet.

Ifølge Thomas Fuxborg har svensk politi fået flere af denne type udrykninger det seneste halve år, i takt med at der er kommet mange flygtninge og migranter til landet.

– Naturligvis har vi fået mere at lave, blandt andet med denne type problematikker. Siden efteråret har vi flere gange om ugen fået opkald om forskellige typer af vold på bosteder. Dem havde vi ikke før, og det har givet os meget arbejde, siger talsmanden.

Den svenske rigspolitichef, Dan Eliasson, har mandag morgen efterlyst ekstra ressourcer til politiet.

Han ønsker flere end 4000 ekstra ansatte som følge af de ekstra udfordringer, som er kommet med flygtningestrømmene.

Luk grænsen nu - før det går helt galt også her

Danmark frit

Jeg er ikke hverken nazist eller nynazist men Dansker og realist det kunne du også lærer lidt af -  og jeg har et rigtig navn i modsætning til dig

Holger Danske

#10 Re:

2016-01-25 18:16

#7: En tilfældig Dansker -  

Deres måde at opføre sig på overfor piger er ikke bare kulturbestemt, som de påstår, men koranbestemt.

Piger der ikke trækker deres klæder tæt omkring sig opfattes som urene og når man samtidig ikke er muslim, så er man lovligt bytte ifølge koranen.

Du kan jo selv læse det hvis du ellers kan læse skvadderhoved

Luk grænsen nu - Før det tager overhånd og send dem retur hver og en

Danmark frit
 


Gæst

#11

2016-01-31 16:57

Anser EU for at være ødelæggende for hvert eneste af medlems landene på hver sin måde.

Gæst

#12

2016-06-02 13:17

Vi skal have vores demokrati tilbage til Danmark, EU er og bliver diktatur , og udemokratisk .

Gæst

#13

2016-06-02 14:02

Danmark skal ud af EU, jo før jo hellere.

Gæst

#14

2016-06-02 19:23

Ulemperne ved EU-medlemskabet har forlængst overhalet fordelene. Ulemperne viser sig i praktiske forhindringer for at føre den nødvendige nationale beskyttelses -politik, mens de fordele, der fortsat tales om, kun er teoretiske frygt-postulater af tvivlsom, økonomisk art.

Gæst

#15

2016-06-03 07:48

EU, er gået for vidt (blander sig i for meget), og er godt i gang med at ødelægge alt pga. Muslimsk indvandring.

Gæst

#16

2016-06-03 09:06

fordi vi skal ud af EU i en helvedes fart..

Gæst

#17

2016-06-03 09:15

De skal ikke bestemme over vores land

Gæst

#18

2016-06-03 09:32

Har aldrig villet være i EU og så er der måske en chance for at komme ud af det.

Gæst

#19

2016-06-03 15:41

Jeg underskrev fordi vi skal ud af EU, og det kan kun gå for langsomt!
Vi kom med under falske forudsætninger, og det har allerede forvoldt næsten uoprettelig skade på vores engang så dejlige stolte land, og jo hurtigere vi kommer ud af det lort, jo bedre ! ! !
Shortey

#20 Re: Hvis man havde fortalt os sandheden var vi aldrig kommet ind!

2016-06-03 15:44

#5: Benny Søhave - Hvis man havde fortalt os sandheden var vi aldrig kommet ind! 

 Genialt formuleret. 

Kunne ikk have sagt det bedre selv! 

 

Michael Shortey Jørgensen 

Shortey

#21 Re:

2016-06-03 16:11

#7: En tilfældig Dansker -  

 Du burde lære dig selv lidt om Islam. Deres syn på sex med børn, deres syn på behandling af kvinder og homoseksuelle. Særligt læs om begrebet 'Taqiyya' og sidst men ikk mindst - hav in mente, at i Islam er det jungleloven, der gælder. Dvs det er de voldelige "ekstremister" der dikterer dagsordenen, så at der findes muslimer, der faktisk foretrækker vores kultur men grundet de inhumane konsekvenser af at forlade Islam, er tvunget til at forblive muslimer - er i sig selv irrelevant. Disse muslimer vil nemlig lade sige presse til at parere ordrer fra de 'ekstremistiske' trosfæller, frem for at tage parti med os vantro, når tiden engang kommer og antallet af muslimer i Europa er så stort, at de ikk længere behøver opretholde Taqiyya, men i stedet kan følge deres pædofile voldspsykopat af en profets bud; slagt alle vantro, indtil alle ikke-muslimer enten er døde eller betaler Jizya (underkastelses-skat til muslimerne for at erkende muslimernes overlegenhed), eller er konverterede til Islam. 

Lær dig selv om Islam, inden du gør dig selv totalt til grin ved at skrive sådan en omgang volapyk, for du lyder nogenlunde lige så tom i øverste etage som de autonome tosser, der enten er for stupide eller for bange (for muslimerne) til at se konsekvenserne af den muslimske invasion. 

Og glem alt om at de er "flygtninge" - det var de ikk længere da de nåede grænsen til det første land, hvor der var fred. Men de valgt at søge videre - og sorterede efter velfærdsydelser og tidsrum for familiesammenføring, hvilket definerer dem som velfærdsmigranter. (Aka nasserøve). 

Hvis du er en kvinde, så håber jeg dybt og inderligt, at du meget snart mærker sand muslimsk næstekærlighed, når du gruppevoldtages som det kneppefår, muslimske mænd anser vantro kvinder/piger for at være! 

 

Michael Shortey Jørgensen 


Gæst

#22

2016-06-03 16:19

Fordi jeg har været mod EU fra start af alt hvad det stå for det er kun gået ned af bakke for os

Gæst

#23 Re:

2016-06-03 21:00

#7: En tilfældig Dansker -  

 WOOOW mener du seriøst det du skriver eller er det bare for at skabe en debat/dialog ???? du kan simpelthen ikke mene det du skriver alvorligt ???


Gæst

#24

2016-06-03 21:40

Danmark er danskernes land og skal styres af danskere ikke nogen selvudnævnte idioter i Bruxelles som kun vil suge kassen ud over det skal ingen bestemme hvem og hvor mange vi skal slippe ind i landet

Gæst

#25 Luk grænsen demo d 5 juni

2016-06-04 01:04

MØD OP! LUK GRÆNSEN MØD OP! ASYLSTOP NU! GRUNDLOVSDAG

Søndag d. 5. juni kl. 13-16 Mødested: Kruså, Flensborgvej 13B, (ved p-pladsen foran Bingohallen)

Vi er mange helt almindelige danske borgere, der er rigtig bange for den udvikling, der sker lige nu. Folk vandrer direkte ind i vores land, uden vi ved hvem de er og hvad de vil her. Allerede nu siger de fleste af kommunerne, at det vil sprænge deres budget at sørge for migranterne. Hvad sker der så, når der kommer familiesammenføring, som består af en far med 20 børn og 3 koner, som allerede nu er i gang? Der skal foregå en sortering ved grænsen, så bekvemmelighedsflygtningene kan blive i det sikre land Tyskland. Så må det være op til dem at sende dem videre tilbage.

Så kom og vær med til at støtte initiativet til at vække vores politikere. Man gør ingenting ved at blive hjemme, så vær med til at gøre en forskel. Det gælder om at være så mange som muligt, så invitér alle dem du kender og alle dem du ikke kender. Stå f.eks. i et indkøbscenter og del ud eller hvis det er på landet din lokale landhandel. FOR DANMARKS FRIHED OG FREMTID Demonstrationen er lovlig og anmeldt til politiet. Vi går en tur til grænsen og tilbage igen og synger nationalsange. Medbring gerne dannebrogsflag og fakler. Der vil blive afholdt taler og der vil være levende musik i teltet. Så kom og vær med! Arrangør: Initiativet ”Luk Grænsen – Asylstop Nu!” - Find os på eventsiden Luk Grænsen – Asylstop NU! på Facebook.

De sølle 3 timer kan i vel sætte af til det :)

Kom nu ud af starthullerne og vær med til at gøre noget for Danmark's frihed of velfærd fpr os som altid har betalt vores skat af vores dyrt tjente penge
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook