stem for frie hunde i Bernstorffsparken

Malene Lunden
Gæst

/ #92

2016-05-01 04:42

Valg og tilgang til offentlige områder samt udvikling af livstil er både en privat og offentlig balance som hele tiden skal organiseres og justeres.

Der er befolkningsvækst i KBH og det er jo glædeligt, med det følger ex også flere hunde flere biler og flere bebyggede arealer.

Derfor er Berstofsparken i den udvikling af mennesker og deres dyr et vigtigt område da der i Kbh ikke er mulligt ret mange steder at gå med sin hund uden snor.

Hvorfor udformer og organisere man ikke en overordnet park plan fra politisk hold. i forhold til denne hunde uden snor udvikling. Her kunne hunde foreningen og andre foreninger få undersøgt og sammen kigger på hvilke areale i KBH og omegn der er særdeles velegnet til befolkningens formål og ønsker.

Der kunne i den overordnet planlægning godt gives mere plads til løse hunde og deres familier i Kbh.

Tænk engang hvis KBH var førende på steder der havde planlagt hvilke lokratiiver behov som macheee ex dens parks areal. Hvis der i byplanligningwn blev nye anlagte steder hvor behov og plads var planlagt i forhold befolkning og dyr og aktiviteter.

Udfordringen  handler måske mere om pladsmangel og derfor er Bernstofsparken i spil.

Grundliggende mangler der steder i Kbh hvor vi som hundeejer har tilgang steder og arealer med plads, og hvor befolkningen ved at her er en park for hundeejer og det er tilladt at kunne lufte vores hunde UDEN snor. 

Men min overvejelse er at hvis man ændre muligheden for at lufte hund uden snor lige nu i Bernstofsparken, flytter man problemet. 

Held og lykke der er udvikling i det her