Lars Løkke Rasmussen, træd tilbage som Statsminister


Gæst

/ #28 Magtliderlighed når den er værst

2016-02-23 09:10

Det er frygteligt at opleve, at en person, der lige inden et valg, bliver vurderet / udpeget som en af vor tids mest utroværdige politikere, vælger at danne regering - ikke fordi han eller hans parti har vundet valget - men fordi man er så magtliderlig at man åbentbart ikke kan lade være - mere vil have mere!.

Vi har at gøre med en mand, som den ene gang efter den anden er blevet taget i at lyve og "stjæle", bedrage og forvanske. Vi har at gøre med en mand, der ikke ønsker samfundets bedste, men det bedste for en lille gruppe af personer.

Han og hans regering tages den ene gang efter den anden i at "misinformere" folketinget / folketingsgrupper, at "undlade at fortælle sandheden", og jonglere og aggere med tal, målinger med meget mere, således det passer bedst i deres kram. Og de forskeres tal, som ligger til grund for denne viden, de får blot at vide, at "sådan kan man godt" læse deres tal / undersøgelser fordi "en eller anden lam forklaring" viser at sådan og sådan.... En helt opdigtet og tåbelig forklaring.

Det korte og lange er, er VI IKKE HAR TILLID til dig som landet statsminister, Lars Løkke. Træd lilbage, gå ud af politik, tag de resterende skvalderhoveder med dig, som gennem et årti eller mere har fyldt os med løgn og latin. Ellers ender det helt galt.
Er du / I slet ikke i stand til at forstå, hvorfor det var vælgerne smuttede vær fra jer og jeres parti??? Er i total uden for pædagogisk rækkevidde???

Du, ja I burde skamme jer. Det eneste I er ude på her og nu, er at få lavet så meget "kaos" i landet, at det vil tage så mange år at få det "rullet tilbage" til normal standard. I den periode kan JERES UDVALGTE så høste frugten af jeres snyd og bedrag, og når der så skal rettes op på det, så brokker I jer over det i lang - lang tid.

Der er endnu ikke kommet styr op Lov om førtidspension, som i gennnemførte en ændring af i 2003 - med flere tilkomne ændringer. I siger man f.eks. ikke kan være syg og på kontanthjælp. Gør oget ved det. Gå til kommunerne med mere og få dem til at forstå det. Det er jeres opgave, for jeg kender temmelig mange der er "langtidssygemeldte", og er endt på kontanthjælp.  Imens dette overgreb sker, sidder du / I bare og drikker dyr rødvin i jeres SKO til 2000,- kr eller mere, og hygger jer. I glemmer at tænke på, at sygdom er noget der kan ramme alle - og dig og dine, Lars Løkke - så hvem ved, om det i morgener dig eller en af dinne rygklappere der sidder med en hjerneblødning (hvis det kan lade sig gøre), et amputeret ben osv. Og så må vi jo bare håbe, at vi får en regering der tager alle jeres opsparinger og andre goder fra jer, så I sidder i sølet, som de tusindvis af andre I efterlader jer der.

Jeg væmmes ved jeres blotte eksistens, fordi I er så fuldstændig uden empati og forståelse for andre menneskers problemer. Fy for pokker!