Neergaard! Vi kræver svar - Spørgsmål om kontanthjælpsloft

Underskriver

/ #6

2016-02-21 01:27

Jeg skriver under, fordi jeg selv har prøvet være sygemeldt, og oplevet hvordan jeg blev mere syg af det, pga den umenneskelige sagsbehandling og mistillid, som jeg mødte i systemet. Jeg endte med at flygte til udlandet, et sted hvor der var varmt, og hvor jeg kunne slå et telt op, her levede jeg så som en vagabond, indtil jeg følte at jeg atter havde kæfter, til at vende hjem og slås med systemet. Jeg kan stadigvæk få marreridt om natten, som omhandler min frygt for, at blive sygemeldt igen. Forløbet har sat sig spor, som jeg formentlig må leve med resten af livet.

Kontanthjælpsloftet vil især få store konsekvenser for alle de sygemeldte, og nogle vil måske føle sig tvunget til at arbejde de krævede timer, for ikke at ende med at blive hjemløs mv. Hvis man fx. er en stærkt smertepræget patient, ja så vil morfindosis mv. blive sat drastisk i vejret, og man kan føle sig tvunget til at begive sig ud på en livstruende sti, som er direkte kontraindiceret i forhold til ens helbred, for at kunne imødekomme kommunens krav....Evt. økonomiske restriktioner, vil presse en økonomi yderligere i bund, som i  forvejen er hårdt presset gr. manglende indtægt gr. sygdom, kort sart der vil være endnu flere syge, som ganske enkelt ikke har råd til at betale for de behandlinger, som de har brug for. Sygeforløbene vil således trække i langdrag. Familer vil gå i opløsing, krisecentrene vil blive endnu mere overbelagte, børn vil komme i aflastningsfamiler, plejerfamiler og få bevilget endnu flere støttetimer. 

Claus Hjort har jo allerede eksperimenteret rigeligt med ulovlig tvangsaktivering af syge mennesker i sin tid,  på bekostning af disse menneskers helbred. ALLE undersøgelser viste, at det INGEN effekt havde, tvært i mod, folk blev mere syge, og det kostede kassen, millarder og milliarder af kr. røg ud af statskassen til hele dette apparat, som blev sat i værk.  Så hvorfor vil i nu gentage historien? Jeg undres....Enten har i som ministrer slet ikke fattet hvor mange sygemeldte der rent faktisk er på kontant hjælp, heraf mange mennesker som før har været aktive på arbejdsmarkedet i årevis, betalt deres skat,  indbetalt til deres pension, A-kasse, fagforening mm. Eller også er det en regulær klapjagt på de borgere i DK, som er mest syge og har mest brug for hjælp, fordi i ganske enkelt ikke kan lide dem.