Straf for falske anklager i børnesager

ABS

/ #70 Statens medvirken.

2016-01-11 01:51

Moren har i min sag skreget ulven kommer igen og igen. Hun er "bange" for mig, og har sågar fået mig dømt for trusler ved at udtale sig om hændelser hvor hun ikke var tilstede (men det var de "vidner" som havde instrueret hende i søgsmålet, hvorfor de konkret vidnede sandt på deres egen fortælling) men satte som krav til udlevering/samvær, at jeg skulle hente barnet på hendes bopæl. Statsforvaltningen vurderer herefter, at der ikke kunne være samvær fordi 

1. Jeg ikke er samarbejdsvillig mht. Afhentningssted, og

2. Samværet ikke kan gennemføres på de præmisser moren har bestemt, fordi hun er bange for mig.

Der spilles ikke med neutralt udleveringssted, for så kan statsforvaltningen ikke tage morens oplysninger om konflikt til efterretning. Jeg kan altså kun få samvær hvis jeg tør udsætte mig selv for nye sagsanlæg, som i øvrigt kostede kontakten i de 8 måneder sagen tog. Da jeg var dømt havde moren ingen indsigelse til samvær, hvis jeg bare hentede knægten på hendes bopæl. 

Tænk at et stykke papir kan få frygten til at forsvinde... Indtil næste gang hvor resolutionen misligholdes. Så skal jeg igen igennem flere krokodilletårer i retten, når hun sidder og vræler sin frygt ud i lokalet!