Nej til højhuse i Gentofte

Anders Dalgaard

/ #4 Et umiddelbart nej tak til et højhus (!) i Gentofte....

2016-01-10 15:12

Jeg synes, at det er betænkeligt og lidt underligt, at der skal bygges en SÅ stor en beboelsesejendom, der slet ikke passer ind i resten området. Hvad er årsagen til dette - da ungdomsboligerne lige bagved åbenbart i forvejen ikke kan lejes ud fuldt ud. Jeg undres blot over dette - måske baseret på manglende viden, og derfor forbeholder jeg mig retten til at blive klogere også på dette område.

Jeg synes endvidere, at det er betænkeligt, at HVIS (??) denne store bebyggelse også skal huse andre grupper end klassiske ungdomsboliger (som der er i forvejen lige bagved), hvad betyder det så for koncentrationen af kommende skolebørn på f.eks. Tjørnegårdsskolen, der måtte have faglige og sprogmæssige udfordringer (af helt naturlige årsager)? Hvad er årsagen til, at man ikke kan sprede den slags eventuelle ressourcekrævende elever ud på hele kommunen (inkl. i vores område!), i stedet for at samle dem ét snævert sted i kommunen? Dette er naturligvis ikke et faktum - men blot en (realistisk) bekymring efter min opfattelse.

Derudover er der til tider store trafikale udfordringer, der kun bliver endnu værre med dette projekt in mente i forbindelse med diverse ungdoms- og sportsaktiviteter lige ved siden af dette byggeprojekt.