Nej til højhuse i Gentofte

Nej til ghetto og højhuse i Gentofte siger:

1. 
Vi ønsker at forslaget ændres således at boligerne spredes i Gentofte frem for at samle 250 boliger i en ghetto midt på vores nye Sportspark.

2. 
Vi ønsker ikke højhuse eller boligblokke af så voldsom karakterer som oplæggets forslag A-F indikerer. Det hører ikke hjemme i en sportspark og slet ikke i et villakvarter.

3. 
Vi ønsker at Gentofte Kommune tager de kaotiske trafikale forhold seriøst og sikrer bedre skoleveje og P-Plads forhold i området til skoler og institutioner før et barn blir offer for trafikkaos.

Herunder at kommunen tager ansvar for trafik og P-plads forhold til de 15.000 tilskuer som Idrætforeningerne har plads til i Gentofte Sportspark. 
250 P-pladser er slet ikke nok. Farum Arena har 1400 P-pladser til 3500 tilskuere.
Der skal laves ordentlig planlægning af trafikforhold i området før flere byggerier skal etableres.

Profilbillede og coverbillede på denne side viser et eksempel af højhus på Gentofte Stadion på 26 etager og 85 meter i højden. Billedet er illustreret fra Jægersborg Boldklub.

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Claus Hyldahl tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook