Lad Marius blive i Danmark


Gæst

/ #698 Re:

2016-01-05 23:22

#93: -  

En ung mand som Marius, der kun får absolute topkarakterer på en hård ingeniøruddannelse, og på kort tid har lært sig det danske sprog, kan man ikke ligefrem kalde idiot.

En ung mand som Marius, der selv betaler for sin uddannelse, og som ovenikøbet finder det nødvendigt at arbejde mere end hvad en gennemsnitlig studerende kunne finde på, og derigennem bidrage med skat til det danske samfund, kan man ikke ligefrem kalde en nasserøv.

Nasserøve er de forkælede unge der sutter SU, kræver gratis uddannelse, og så samtidigt ikke gider gøre den nødvendige indsats for at lære deres stof ordentligt.

Studerende, der ikke gider investere den nødvendige indsats og derved kun lige kommer over bestå-grænsen er årsagen til at vore broer og tage styrter sammen, at læger og sygeplejersker slår patienter ihjel i det danske sygehusvæsen, at jurister og sagsbehandlere ikke kender lovgivning, at lærere og undervisere i skoler og universiteter uddanner analfabeter og sociale tabere.

Idioter er alle vi andre, der fortsat tillader et system der er så bundhamrende uretfærdigt at vi vælger at beholde lort og smide guld på porten.