Nej til statens berøvelse af asylansøgernes ejendele!

S. Albertsson
Underskriftindsamleren

/ #19 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Landsforæderi

2015-12-10 23:54

#16: Holger Danske - Re: Re: Re: Re: Re: Landsforæderi 

Kære Holger Danske (det er altså et flot navn)

Tak for endnu et indlæg. Jeg ærger mig over, at du ikke giver dig tid til at besvare mine spørgsmål ang. dit tidligere indlæg. Men det er du selvfølgelig i din fulde ret til at lade være med. Dog får man et indtryk af, at du ikke vil argumentere sagligt. Derfor henfalder du igen til at omtale min person, hvilket ikke skaber nogen synderligt interessant debat. Men du skal da også have lov til at ytre dig som du vil.

Hvad jeg vil her? Jamen, her har jeg købt et hus ude på landet, hvor mine børn går i skole. Dem vil jeg gerne leve et godt liv sammen med først og fremmest. Jeg tager da også nogle smut ture til Island engang imellem. Jeg var faktisk lige deroppe i oktober for at spille musik og besøge nogle familiemedlemmer. Jeg havde ingen plads til flygtninge, da jeg også skulle have fem danske musikere med mig, som også skulle optræde. Det ville ellers være en god idé at kunne tilbyde flygtninge en form for dannelsesrejse, der ville bidrage til deres forståelse af Norden. Men først skal de selvfølgelig lære Danmark at kende.

Nu er det jo altså ikke kun dit land, Holger. Du deler det med en masse andre danskere. Bl.a. hele min svigerfamilie, der altså hellere ser, at jeg bliver i landet og passer på og brødføder mine børn. Og den forpligtigelse kan jeg altså ikke bare sådan løbe fra. Så bliver svigermor sur.

Danmark pommes frites, og god nat.