Stop brud på grundlæggende retsprincipper ved asylaftalen!

Nutella

/ #4 #notinmyname

2015-11-19 15:56

#notinmyname

Uværdigt og menneskefjendsk at stemple bestemte nationaliteter som forbrydere, uden beviser. Vi er alle mennesker på denne planet, og vi har alle ret til liv og værdighed. Det burde konventionerne sikre enhver, og alligevel har dette land taget en hadsk holdning, der ikke er passende i et demokrati.

Vi råber op om ytringsfrihed og tolerance, men når det kommer til stykket er vi intolerante og ude af trit med basale menneskerettigheder, og det er ikke det land jeg har som mit fædreland værdigt.

Vi fik en Grundlov, så der ikke mere skulle være enevælde i Danmark, men også så vi som nation kan forvalte arven efter vores forfædre, men den arv der ligger i Grundloven bliver bestemt ikke forvaltet efter de principper den blev skabt ud fra.

Jeg vil gerne have et Danmark, jeg stolt kan give videre til mine børn, børnebørn og deres efterkommere, men lige nu kan jeg bare se, at dette mørke vil gå over i historien som udemokratisk og uden de demokratiske værdier mange siger, at Danmark består af.

Giv alle der har noget at skulle sige en røst og ord, før kan demokratiet i dette land ikke bestå, og før kan vi ikke sikre os de demokratiske værdier, der er så enestående for os alle.