Folket ønsker omvalg


Gæst

/ #131

2015-11-18 11:08

Så er Velfærds samfundet afgået ved døden. Det såkaldte 'moderne kontanthjælpsloft' indfører legalt fattigdomsskabelse i Danmark. Det er i direkte modstrid med Grundlovens § 75. og den helt forkerte vej at gå.
Det rammer især de allersvageste borgere i vores land: de der er syge, men som af en eller anden grund ikke er udredte, og derfor er havnet på kontanthjælp. Hvordan i al verden skal de kunne arbejde 235 timer om året ???????
Boligydelsen for de samme mennesker er sat ned, så de max kan modtage 900 kr. om måneden. Det kommer også til at ramme alle vores folkepensionister.
TAK til Dansk Folkeparti ! som i DEN grad har svigtet alle de der stemte på dem ved valget for under ½ år siden. Besparelsen på omkring ½ mia. kr. skal gemmes til skattelettelser for de rige !!!
"Forhandlingerne har stået på siden begyndelsen af oktober, og det har længe kun været de borgerlige partier, der har siddet med ved bordet.
Aftalen har ikke direkte forbindelse til det ventede forlig om finansloven. Den ventes at skaffe et provenu på omkring en halv milliard kroner til finansministeren - men de penge skal gemmes til foråret og indgå i forhandlingerne om en skattereform.
Kontanthjælpsloftet spiller en central rolle i regeringens ønske om, at det skal kunne betale sig af arbejde. Loftet indebærer, at der samlet sættes en grænse for, hvor meget man kan modtage i offentlige ydelser - dog fraregnet børnepenge.
Det nye kontanthjælpsloft ventes at give en beskæftigelsesmæssig effekt på 700 personer, som bliver flyttet fra passiv forsørgelse og kommer i arbejde, ifølge DR Nyheders oplysninger."