Skal Kalø Slotskro rives ned??? Vi siger nej!!!


Gæst

/ #115 Re: god ide slotskroen er næsten altid lukket

2015-10-17 23:52

Svar til #113 

Du har vist ikke fulgt med i forløbet! - Men her lidt til din forbedrede indsigt:

Forpagteren har i over snart 7 år anmodet Naturstyrelsen om lov til at isolere, så han kunne holde åbent hele året og dermed kunne ansætte en kok, for han kunne ikke få én af slagsen til kun at arbejde halvårs.

Denne anmodning blev afslået af Naturstyrelsen. - Første gang med begrundelsen, at de ingen penge havde. Næste gang tilbød Luigi selv at fremskaffe, betale og bekoste/forære dem de mange hundrede tusinde kroner!

Med et forblommet og undvigende 'svar' til følge! - I dag fremgår det i pressen (Stiften.dk), hvorfor og hvor ufint, med fordækte kort og skjult dagsorden Naturstyrelsen har behandlet ham. Den havde for længst lavet underhåndsaftale (studehandel) med Erling Post og Nationalpark Mols Bjerge gående ud på, at kroen skulle fjernes.

Hvis du stadig mener, 'det er en god idé', skal jeg næste gang fortælle dig, hvorfor sekretariatsleder Mika Leth Pedersen på et bestyrelsesmøde i nationalparken kunne 'overbevise' de mulige tilbageværende tvivlere med: "Den (kroen) er i en meget dårlig stand"!