bevarlillerødskole


Gæst

/ #84

2015-09-27 18:20

Det er mig ubegribeligt at valget faldt på Lillerød skole, en skole som er velfungerende og der er stor søgning. Ca 640 elever har man valgt at sende til Skovvang skolen, hvor der er ca 400 elever. Special klasserne der vil man også flytte, tænker man ikke menskeligt. Man tager nogle af de svageste elever og sender dem videre, I vil sikkert sige at der ikke er modstand blandt forældrene til børnene, måske ikke,men orker de at bruge kræfter på en håbløs overmagt, de har nok at kæmpe med til daglig.
Er det en panikløsning? Skolen har dårligt indeklima, hvorimod Lillerød skole som godtnok gammel, men bygget af sunde materialer. Engholm skole var også i spil, man regner altså med at der er besparelser at hente med de flade tage og en svømmehal, der kun kan benyttes af få pga foreningssvømmere, andre børn har for længe siden måtte søge udenbys for at kunne lære at svømme.
De besparelser man er kommet er kommet frem til, hvor kommer de resultater fra? kontakt et andet konsulent firma, vil det ændre resultatet?