Tvunget børnevaccine ved pasning i offentlig institution

Gizmomis

/ #82 Uvidenhed

2015-06-29 19:22

Det er simpelthen utroligt så stor uvidenhed vaccinations modstanderne udviser.. Jeg har endnu ikke set et fornuftigt argument, kun tossede ideer og konspirations teorier.. Nej børn bliver ikke autister af vaccinationer, den undersøgelse var fusk og forlængst afsløret.. Ja selvfølgelig kan man være meget uheldig at blive syg af vaccinationen eller smitte efter at have fået den, da det jo er virus man får, dette er dog sjældent..

 Nej ikke alle danner nok antistoffer så nogle kan blive syge til trods for vaccinen, men jo flere der vaccinere jo bedre beskyttet er dem hvor den ikke virker, samt dem der er for små, for syge eller allergiske..

 Og ja nogle få får en reaktion på vaccinen, sådan er det med alt medicin.. Det er selvfølgelig skrækkeligt, men risikoen får grimme eftervirkningerne er langt langt større ved sygdommen end den er ved vaccinen..

 Mange især yngre forældre har ikke levet med disse sygdomme og har ikke set hvor grumme de er, de slår dem hen som uskyldige fordi de kaldes børnesygdomme, men det er de langt fra, det er grumme sygdomme, med stort ubehag og med mulighed for grimme følger og endda død..

 Kighoste fx hvis i havde set et lille barn hoste til det fik indre blødninger så ville i aldrig overveje ikke at vaccinere.. Min niece var for kort tid siden ved at miste sin 4 årige datter pga skoldkopper, en sygdom vi ikke vaccinere i od i Danmark, fordi det vurderes at risikoen ikke er så stor og fordi vaccinen ikke er sikker nok.. Så tro mig, de vurdere faktisk om vaccinationen faktisk er en fordel og vaccinere ikke bare hovedløst..