Tvunget børnevaccine ved pasning i offentlig institution

Denne underskriftindsamling laves på baggrund af den stigende tendens, der i øjeblikket er i vores samfund, hvor forældre nægter at lade deres børn vaccinere.

Der er i øjeblikket ikke noget lovgrundlag der beskytter andre børn i institutioner mod smitte fra disse børn - faktum er at de fleste børn starter i dagpleje/vuggestue eller lignende omkring 8 måneders alderen og MFR vaccinen gives først ved 15 måneder - der er hermed mange måneder hvor mindre børn kan blive smittet og virkelig syge, fordi andre forældre har fravalgt at vaccinere deres børn. Disse forældre kan stadig sende deres børn afsted i pasning, uden at oplyse om det til hverken kommune, dagpleje eller andre ansvarshavende personer som kan tage deres forholdsregler.

At der i enkelte tilfælde kan være tale om, at fravalget, af dele af vacciationsprogrammet, skyldes anerkendte skader fra tidligere vaccine, skal der selvfølgelig tages højde for i en eventuel lovgivning.

Skriv under så vi kan beskytte vores børn imod egoistiske forældre der udsætter vores børn for farer - lad os gøre politikerne opmærksomme på problematikken så de kan handle på det.


Heidi Tøttrup Jensen    Kontakt forfatteren af dette andragende