Tvunget børnevaccine ved pasning i offentlig institution


Gæst

/ #30

2015-06-28 21:15

Medierne er købt af medicinal industrien til at hype MFR, da dette er en milliard industri. Der er ganske enkelt ikke nok dokumentation for at MFR ikke er skadelig, mange læger påpeger især det at man sprøjter 3 forskellige stammer af svækket-virusser ind i kroppen på engang, kan være yderst skadeligt. Men disse læger bliver holdt nede, og frygter deres job hvis ikke de tiger.

Da flere nu er begyndt at rette fokus på MFR og evt. problemer denne kan foresage, prøver medicinal industrien at tige dette ihjel.
Hvis ikke i tror mig, hvorfor oplyser medierne så ikke om de retssager hvor familier har fået tilkendt at deres børn har fået autisme af MFR vacinen? Hvorfor høre vi kun fra læger som mener der ingen sammenhæng er, når nu flere og flere retsager siger det modsatte? Hvorfor er der ikke en åben debat?
Fordi dette er en millard industri, på samme niveau som våben industrien.   

Vi skal ikke længere væk end Italien før vi ser 5 retsager hvor familier har fået million erstatninger, da de har kunne bevise en sammenhæng.
Google eventuelt: Rimini MMR.

Gør hvad I mener er bedst for jeres børn, men pådut ikke andre, jeres uvidenhed. Der er mange ting ved MFR vaccinen som stadig er uvis.