Tvunget børnevaccine ved pasning i offentlig institution

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Tvunget børnevaccine ved pasning i offentlig institution.

Rikke

#26 Re:

2015-06-28 20:52

#1: -  

 Sørg for at styrk dit barns immunforsvar med sund mad og hold det væk fra parfumer og kemikalier så klarer dit barn at få de forskellige børnesygdomme for jeg kan love dig for at mit barn ikke skal have nogen vaccinationer, jeg har nemlig sat mig ind i tingene og stoler ikke på statens frygt propaganda omkring vaccinationer, jeg håber aldrig at der bliver indført tvangsvaccinationer, det er jo den rene fascisme  læs mere her http://vaccineinfo.dk/    fred og kærlighed  


Gæst

#27

2015-06-28 20:57

Min datter er i kemo-behandling og ikke beskyttet af vaccinen (fordi hun ikke må få den pga. behandling). Pga. hendes lave immunforsvar kan mæslinger være meget farligt for hende. Det har tydeliggjort for mig, hvor mange børn og voksne mennesker der er i risiko + de små børn der ikke har fået vaccinen endnu. Jeg forstår ikke hvorfor folk er så mistroiske og tror at det kun handler om penge fra medicinalindustriens side. Vil de så generelt ikke have medicin og behandles på sygehus?

Gæst

#28 Re: Re:

2015-06-28 20:58

#16: - Re:  

 Jeg har 4 børn og de er alle sammen rask og har aldrig fået vaccine .  Vores børn er ikke forsøge kanin. 


Gæst

#29 Re: Re: Re:

2015-06-28 20:59

#28: - Re: Re:  

  Sørg for at styrk dit barns immunforsvar med sund mad og hold det væk fra parfumer og kemikalier så klarer dit barn at få de forskellige børnesygdomme for jeg kan love dig for at mit barn ikke skal have nogen vaccinationer, jeg har nemlig sat mig ind i tingene og stoler ikke på statens frygt propaganda omkring vaccinationer, jeg håber aldrig at der bliver indført tvangsvaccinationer, det er jo den rene fascisme læs mere her http://vaccineinfo.dk/ fred og kærlighed  


Gæst

#30

2015-06-28 21:15

Medierne er købt af medicinal industrien til at hype MFR, da dette er en milliard industri. Der er ganske enkelt ikke nok dokumentation for at MFR ikke er skadelig, mange læger påpeger især det at man sprøjter 3 forskellige stammer af svækket-virusser ind i kroppen på engang, kan være yderst skadeligt. Men disse læger bliver holdt nede, og frygter deres job hvis ikke de tiger.

Da flere nu er begyndt at rette fokus på MFR og evt. problemer denne kan foresage, prøver medicinal industrien at tige dette ihjel.
Hvis ikke i tror mig, hvorfor oplyser medierne så ikke om de retssager hvor familier har fået tilkendt at deres børn har fået autisme af MFR vacinen? Hvorfor høre vi kun fra læger som mener der ingen sammenhæng er, når nu flere og flere retsager siger det modsatte? Hvorfor er der ikke en åben debat?
Fordi dette er en millard industri, på samme niveau som våben industrien.   

Vi skal ikke længere væk end Italien før vi ser 5 retsager hvor familier har fået million erstatninger, da de har kunne bevise en sammenhæng.
Google eventuelt: Rimini MMR.

Gør hvad I mener er bedst for jeres børn, men pådut ikke andre, jeres uvidenhed. Der er mange ting ved MFR vaccinen som stadig er uvis.

Morecat
Gæst

#31 Re:

2015-06-28 21:23

Vågn op, vaccin har ALDRIG hjulpet nogen, nogensinde. Det er en myte der ikke vil dø. Det findes ikke en ingrediens i vaccinerne der findes idag der fremmer vores helbred. Der findes aluminium, formaldehyd, MSG og i influenza vaccin er der kviksølv. Hvem har nogensinde blevet rask eller forhindret sygdomme med disse ingredienser. Læs om vacciner, informere jer. Jeg gjorde det når min pige blev syg af kighostevaccin. Jeg stolede på lægerne . Ikke mere. Der er beviser for at vacciner spreder sygdomme de prøver at beskytte os emod. Mæsslingevaccine spreder sygdomme op til 3 måneder efter vaccinering. Tror i mig ikke, så spørg dem der ligger på onkologiske afdelinger. Nyvaccinerede personer må ikke besøge en kræftramt person. Du hør ingen læge skrige højt om det. Og hvorfor kalder de mæslinger for " en gave fra guderne" i den gamle ayurvediske troen? Jo, for mæslinger giver influenza symptomer i max en uge, derefter er du beskyder fra infektioner i over 18 måneder. Vaccine industrien er kun ude på at tjene penge. De er ligeglade med vores helbred. Immunitet kan ikke skabes med giftstoffer. Den kan bare komme naturligt. Husk når du og dine forældre var børn... Hvordan kunde vi mån have overlevet uden vacciner (ironisk). Så tag jer sammen, læs all information i kan finde, stil spørgsmål, spørg nogen der ikke vil vaccinere om de har læst deres lektier eller om det bare er en overbevisning.

 

Jens

#32 Re: Re:

2015-06-28 21:32

#16: - Re:  

 hvad med at man styrkede sit barns immunforsvar istedet for at fodre det med mac lort og pizza men nænej når mit barn blir syg er det dem som ikke vaccineres( fylder gift i deres børn) skyld    Hold jeres fede kæft og sæt jer ind i børnesygdommene før i lukker lort ud, livet er en seksueltoverført sygdom som ender med at ta livet af en, men kan ikke bo i en fukking osteklokke, styrk dit immunforsvar spis sund og sid ikke for en computer hele dagen så klarer du og dine børn nok at blive syg engang imellem


Gæst

#33 Re: Re:

2015-06-28 21:42

#31: Morecat - Re:  

 Ved ikke om citatet er din mening?

Men - det citat giver da ingen mening - de har ikke brugt disse stoffer i vacciner i årevis. Måske skulle anti-vaccinationsmenneskerne tage at undersøge tingene lidt bedre. Det er jo næsten uhyggeligt... 


Gæst

#34 Re:

2015-06-28 21:44

#30: -  

 Den undersøgelse der bandt autisme sammen med vaccinen blev diskrediteret og manden der lavede den fik taget sin "medical license" - det viste sig at han havde lavet sin egen vaccine som han så gerne ville have at folk købte i stedet. Det er skræmmende at der stadig findes folk som tror på ham...


Gæst

#35 Re: Spændende initiativ. Man skal værne om sine børns sundhed.

2015-06-28 21:46

#21: Bekymret Forælder - Spændende initiativ. Man skal værne om sine børns sundhed. 

 Det skræmmer mig dog lidt at der er Sorbitol i - Hvad skal man med sødestof i en vaccine?


Gæst

#36

2015-06-28 21:49

Groteskt at folk stadig tror på en mand som bare var ude efter penge og udnyttede folks frygt for deres børns sikkerhed til at overbevise dem om så uhyre forkerte fakta. Jeg synes at alle dem der er imod vaccinationen skulle tage og tage ansvar for deres børn, og hvis de ikke mener vaccinen er god nok, så hold dem i det mindste hjemme og lad være med at lege med andre børns liv. 

Gad godt se jer forklare hvorfor drengen i Tyskland skulle dø - Ren uansvarlighed og umenneskeligt at overvære.

Vaccinen er Soylent

#37 Re: Re: Spændende initiativ. Man skal værne om sine børns sundhed.

2015-06-29 00:41

#35: - Re: Spændende initiativ. Man skal værne om sine børns sundhed. 

 Det bliver meget værre hvis du sætter dig ind i de øvrige ingredienser. 3 måneder gammelt barnefosterlunge f.eks.

Læs indlægssedlen og sæt jer ind i den!

#38 Re: Re:

2015-06-29 00:50

#34: - Re:  

 Det der er skræmmende er hvor nemt du bliver vildledt af propaganda. Det handler ikke om Wakefield for helvede. Det handler om anderkendte bivirkninger og mennesker der bliver syge af vacciner. Det er ikke noget man afviser ved at sagsøge et menneske. Vacciner er bevidst fyldt med gift for at provokere immunforsvaret (selvsamme immunforsvar som man på ingen måde har forstået derfor uhelbredelige autoimmune tilstande som kæft). Hvorfor - det er jo teorien at man skal blive "syg" på en "sund" måde. Men der er ikke gjort noget som helst forskning i effekten af de enkelte tilsætningsstoffer på mennesker... og slet ikke i kombinationen. Men giv du bare dit barn denne sprøjte "fordi Wakefield er diskrediteret". Alle reagerer forskelligt og det er indberegnet at nogle bliver kronisk syge af vaccinen. Vil du gerne lege roulette med dit barn? Vil du gerne ofre dit barn fordi der er en masse mennesker der bange for at tænke selv?


Gæst

#39

2015-06-29 04:44

Fordi jeg kender en, der har været syg fra fødsel med svækket immunforsvar - hvis hun bliver smittet af en med mæslinger, der har fravalgt vaccinen, kan det betyde døden !!! Derudover har jeg selv en lille dreng, og jeg glæder mig til, at han er 15 mdr, så jeg ikke skal være gå og være bekymret for smitte nu, hvor han er startet institution.
#læsdata

#40 Re: Re: Spændende initiativ. Man skal værne om sine børns sundhed.

2015-06-29 05:31

#35: - Re: Spændende initiativ. Man skal værne om sine børns sundhed. 

Fantastisk at der er komponenter i vaccinen, der ikke er egnet til brug i mennesker.  Udover alt det andet fakta der ikke er nogen af dem der skriver under her har gidet at sætte sig ind i.

 

 https://www.lifetechnologies.com/order/catalog/product/12350039

 

Lou

#41 Mæslinger.

2015-06-29 05:34

Da jeg havde mæslinger som barn udviklede det sig til hjernehindebetændelse. 14 dages indlæggelse, rygmarvsprøve osv. Ikke sjovt som 7 årig ... Så er slet ikke i tvivl om, at min søn skulle vaccineres.

Kan godt forstå angsten for de helt små, som først vaccineres efter 15 mdr.

 


Gæst

#42

2015-06-29 05:45

Det et det eneste rigtige. Brug hovedet og den viden vi har her i 2015!!

Gæst

#43

2015-06-29 06:04

Jeg skrev under fordi jeg selv har en datter på 6 måneder og jeg ønsker bestem ikke hun skal smittes med nogle formere for sygdomme det kunne være undgået med en vaccine.

Gæst

#44

2015-06-29 06:07

Fordi det vigtigt at følge vaccinations programmet og fordi der ville smerte mig hvis mine børnebørn skulle blive syge med en sygdom de kunne have undgået.

Gæst

#45

2015-06-29 06:08

Pas nu på vores børn - bliv vaccineret!!

Gæst

#46

2015-06-29 06:15

Fordi jeg synes ikke det kan være rigtigt at der er nogle der undlader at vaccinere deres børn også kommer det til at gå ud over os som har vaccineret vores børn :-(
Det synes jeg ikke er fair :-o

Gæst

#47

2015-06-29 06:16

På grund af mit lille barnebarn på knap 11 måneder, som er syg hele tiden og tager alt til sig, hun har været indlagt mange gange allerede for nylig med rigtig mange skoldkopper på hele kroppen og i munden, langt ned i halsen kunne lægen se dem. Hun var meget syg, så jeg håber og beder til hun ikke får mæslinger.

Gæst

#48

2015-06-29 06:23

Mine små børn skal ikke lide under andre forældres egoistiske valg.

Gæst

#49

2015-06-29 06:31

Troer ikke helt at dem der ikke får vaccineret er klar over hvor alvorlige følgesygdommene kan være. Jeg har desværre passet flere som er blevet dybt hjerne skadet af dette . Så derfor skriver jeg under

Gæst

#50

2015-06-29 06:44

Fordi det er vigitgt at børn bliver sikret mod sygdomme