NEJ TAK - TIL TVUNGET-BAD I FOLKESKOLEN

Simon

/ #287 Egen erfaring.

2015-05-31 09:30

Til alle jer der siger det modsatte.. Jeg synes i skal holde det for jer selv hvis ikk i har prøvet at føle det på egen krop.

Fair nok at i ikk er blufærdige, men lad være med at præsse jeres holdninger på os som er, vi vil jo bare selv have lov at vælge, det er jo ikk noget som går ud over jer.

En kort historie fra min barndom. Mildt sagt starte det med at sige jeg var skolens mobbe offer så allerede der er der lagt op til nederlag. At blive mobbet genne så mange år efterlader mentale ar, mobning ødelægger selvtillid, selværd, mod og det går samtidig ud over blufærdighed. 

Jeg har opblevet at blive "smidt" i bad. Jeg båtte krybe langs vægen under mit håndklæde mens 3 klasser stod og grinte og gjorde nar af mig under hele forløbet, jeg var blufærdig i forvejen men den hendelse sørgede vertfald for at den blufærdighed sementerede sig i mig og stadig præger mit liv idag, godt 10 år efter..

Jeg mener ikk det er retfærdigt at smide blufærdige børn i offentligt bad, der er som regelt en årsag til denne blufærdighed, mange gange har det med mobning og gøre, andre er bare blufærdig fra naturens side, og ved at tvinge dem i bad bidrager du til deres mobning og det ersultere i uprettelige mentale skader.

Så vær venlig at stop jered fis med "der er jo naturligt", "vi har gjort det i mange år nu, hva er forskellen", "folk er bare sarte".

Det går ikk ud over jer som ikke er blufærdige men kommer til fordel for os som er, jeg kan ikk se andet end en win/win situation.