Støt Nathalie

Emma

/ #24

2015-05-19 18:32

jeg har underskrevet, fordi jeg selv er psykisk ustabil, har ingen sygedomme ud over astmatisk bronkitis, men er vokset op med svigt, alkohol, og vold, og er senere hen blevet seksuelt krænket.. Jeg er blevet mobbet hele livet, fordi jeg aldrig har været som de andre og begyndte da jeg var 10 år at skære i mig selv, jeg blev cutter og har været det siden, i 2012 låste jeg mig inde og tog en overdosis i mindre grad, for at fortælle jeg havde brug for hjælp, jeg havde sagt flere gange at jeg havde brug for det, men fik ikke hjælpen, så jeg blev nød til tilsidst at forskrække alle.. Jeg fik en psykolog tilkoblet, men hun valgte ikke at holde sin tavshedspligt, så mistede alt for alle mennesker..

 

sidste år var der jeg blev krænket, i en praktik i 10 kl. Jeg var hos en familie jeg havde kendt altid, en af drengene der valgte ar gå over mine grænser, og pille ved mig under tøjet, mens jeg var skubbet op i hjørnet, jeg fik det ikke sagt til nogen, og da det bare blev værre og værre både med cutting, og min selvtillid endte det med angst om at unge kunne lide mig, jeg havde planlagt i en uge, lagt dato til, og gjort dosissen klar til mit livs længeste søvn, i efteråret 2013 tog jeg igen en overdosis, denne gang var det bare alvorligt ment..

jeg lå på Grindsted sygehus i en uge, med drop, som gå mig modgift, og saltvand, og blev senere overladt til børne-unge psyk i Kolding, jeg var tilknyttet og gik til samtlige samtaler der, inden jeg efter et halvt år igen kom på egne ben, vi blev lovet hjælp fra kommunen, og børne-unge teamet, og alle mulige andre steder, vi står nu her 2 år efter, og der er ikke sket en skid udover at min sagsbehandler som stod for min sag, har skrevet i mine papir, som det passede ham, og der efter skredet uden vi et ord har fået af vide!