afskaf pension til folketingsmedlemmer


Gæst

/ #1503

2015-04-12 15:23

Det gør jeg fordi jeg syndes det er så uretfærdighed unfair de sidder der på borgen og efter 1 år er de sikret og deres børn også i resten af deres tid med løn, og pension. Mens de skære ned på folkets leve brød og ikke mindst på de svageste i samfundet må lide under deres spare kniv .
De syge må måske gå fra hinanden for at kunne overleve økonomisk, eller sælge deres hus som de har knoklet for hele livet for at have en god alderdom, man bliver udsat for jagt af systemet og de sidste kræfter man har skal vrides ud af en så man bliver mere syg, men deres holdning er det så sund at arbejde. Jeg er så skuffet over nogen fra RØD blok kan finde på at behandle svage og syge mennesker sådan. Bare fordi de har deres på det tørre.
De behandler også de ældre så dårligt, dem som har knoklet for vi skal have et godt samfund hvor alle Dansker skal have det godt og ingen skal lide og være fattig, men selv de gamle skal arbejde for de skal selv tørre støv af og støvsuge og de får nærmest ingen hjælp i deres hjem mere
Jeg er flov over vores ellers lille gode land er ved at smuldre væk og det er under en kvindelig leder