NEJ TAK - TIL TVUNGET-BAD I FOLKESKOLEN

qwerty

/ #203 frivilligt på Færøerne

2015-03-27 06:45

 Jeg blev tvunget til bad og hadede det i folkeskolen. Forsøgte altid enten at være aller først i omklædningarummet og i bad for at være færdig inde  de andre kom ind og dermed undgå at de kiggede.. da vi flyttede til Færøerne (hvor det i øvrigt er frivilligt om man går i bad) var det en KÆMPE lettelse at slippe og for en gangs skyld nyde idrætstimerne.

Mange af de andre gik i bad selv om at det var frivilligt.

Tænk at i 6 år i en dansk folkeskole har det været en dag om ugen man har gået gruet for - nemlig den dag hvor man  skulle have idræt, fordi man var tvunget at gå i bad med klassekammeraterne! Det er ikke fordi man er tvær, at man siger at man ikke vil i bad efter idræt, men fordi man har det skidt med at vise sig for lærer og klassekammeraterne! Hvor er respekten eleven? Man skal have indflydelse i alle mulige aspekter, men når det kommer til ens nøgenhed, så har man ikke en skid at sige..skørt...

Så til jer der opponerer imod at det skal være frivilligt, I har tydeligvis ikke haft nogen form for problemer med at vise jeres nøgenhed overfor andre! Prøv og udsæt jet selv én gang om ugen i 10 år for noget ubehagligt der ligger på grænsen til at knække jer og kom så igen!!