JA til linjeføring A Bering Beder vejen


Gæst

/ #7 Linieføring C - NEJ TAK!!

2015-02-28 09:03

Beder-Beringvejen er der sikkert hårdt brug for. Det er selvfølgelig en svær beslutning for byrådet.

Vælger de linieføring A, kan de miste vælgere, som der måske er mange af i Tranbjerg og Mårslet - i hvert fald er der et større antal potentielle vælgere der end i lille Ravnholt. 

Vælger de linieføring C deler man Ravnholt - en lille unik landsby - i to dele. Hvis også højhastighedstoget kommer, deler man igen Ravnholt, så det ikke længere er en landsby men et kommunalt projekt, som ender med at blive en del af udkantsdanmark - midt i Århus Kommune. Hvis formålet er, at Ravnholt skal uddø, så kan politikerne, hvis linieføring C bliver valgt, lige så godt ekspropriere helt Ravnholt.

Hvis man lader fornuften råde, placerer man vejen mellem Tranbjerg og Ravnholt, hvor der er åbne marker, hvor man ikke generer borgerne i Tranbjerg og Mårslet eller borgerne i Ravnholt.

Det er med meget bange anelser, vi venter på afgørelsen. Det er ikke altid, at almindelige skatteborgere kan forstå, hvad kommunens højtuddannede folk tænker, og hvad de handler ud fra. Vi føler, vi har været en del af en kommunal joke. Vi har brugt ca. 10 år på at få en byggetilladelse på en grund i Ravnholt, hvor vi har betalt ejendomsskat til kommunen under hele forløbet. Endelig fik vi tilladelsen i 2013, og vi har nu boet i vores nyopførte hus i ca. 10 måneder. Det har kommunens folk givet os tilladelse til - åbenbart vel vidende i hvert fald i de seneste 5 år, at der også lå en mulig linieføring C på tegnebrættet, som indebærer, at vores hus så skal eksproprieres, da en del af vejprojektet skal gå lige igennem vores nyopførte hus.

Tilliden til de sagsbehandlere, som får løn af vores skattekroner, er meget lille. De giver tilladelse til opførelse af et hus - åbenbart med henblik på mulig nedrivning. Dette er ikke en århushistorie - men virkelighed.