BORNHOLM SIGER NEJ TIL TRAFIKFORLIGET 2014 /Bornholm sagt - Nein - zum Verkehrsvertrag 2014

Marianne Krogh

/ #258 BORNHOLM SKAL MEGET TÆTTERE PÅ KØBENHAVN.....,

2015-01-15 19:58

FOR Bornholmernes skyld, for Cykelturisternes skyld, for de der bruger, og er afhængige af den kollektive trafik. Det er da en MOLBOhistorie, at man laver cykelstier hele vejen rundt om Bornholm for at tiltrække os cykelturister og så afskærer man os fra at komme derover med vores oppakkede cykler. Jeg ser et fremtidsrædselssenarie for campingfolket på telttur til Bornholm. Vi er afhængige af den kollektive traffik. CYKLER, CYKELVOGNE,BARNEVOGNE....Det kan da ikke være så svært at forstå?! Det er ufatteligt at Danmarks politikere vil være det bekendt at behandle `hele Danmarks vidunderlige solskinsø´ på den måde!

Almindelige familier, unge og gamle, handicappede, grupper af mennesker med indkomster der ikke tillader biler og fjerne (forurenende) rejser - alle nyder vi det eksotiske Bornholm og for mange af os har Bornholm været feriemålet i årevis. 

Bornholmerne kunne i "gamle dage" nyde en afstikker med færgen til København v/ Kvæsthusbroen og dengang følte de sig ikke så langt væk, når de skulle besøge familien og vennerne. Det var med den færge retur at børnefamilierne fra København og Sjælland stod forventningsfulde i lange cykelrækker og ventede på tilladelse til at cykle ombord på færgen til Bornholm. Stressfrit , overskueligt og spændende!  En eventyrlig ferie ventede forude...........Hvad nu?