NEJ TAK - TIL TVUNGET-BAD I FOLKESKOLEN

Dan Jensen

/ #156 Re: Tvunget bad

2014-11-14 18:15

#1: - Tvunget bad 

- Så vil jeg meget hellere, at alle går I bad, efter idræt og sport. Selve bade og omklædningslokalerne, kan man omdanne, så man helt eller delvist, får separate og private bad og omklædning. Det er fremtiden.

1) Det er ikke naturligt at går nøgent i bad. Hvis det var således, hvorfor går familier så ikke nøgent i bad hjemme i fællesskab? Eller generelt at gå nøgne rundt i hjemmet. Det er der jo ingen som gør, vel?!

2) Med alle disse smartphones og andet elektronisk udstyr, som bliver mindre, tyndere, smartere og lettere at skjule, vil flere personer enten blive filmet eller få taget deres foto. Det er selvfølgelig, ulovligt. Men kan det lade sig gøre vil det ske.

3) Vi bliver mere og mere fokuseret på vores udseende. Kvinder skal have en D skål. Og har de det ikke, så sørger de enten for at få det, eller også går de rundt med knuder i maven, over deres mindreværdsfølelser. Mændene skal helst ligne Arnold Schwarzenegger. Masser af muskler og ligne en Adonis. Samtidigt skal de have et godt udstyr forneden. Altså ligne en pornostjerne. Vi er mennesker, som er forelsket i idealet, om skønhed. Men intet menneske er perfekt. Og tiden arbejder mod os alle, idet vi bliver ældre.

4) Færre vil komme ud i psykiske lidelser, fordi man ikke er nødt til at måle hinanden i badet.

5) Du kan aldrig tvinge en person i fællesbad, mod deres vilje.

Jeg skælder ikke ud på nogen som helst. Jeg tager ikke parti med nogen som helst. Men jeg vælge at se hvordan min familie og venner anskuer dette spørgsmål. Jeg har  selv gået i gennem livet med rigtig meget mobberi. Hvis nøgenhed er naturligt, bør vi så ikke gå nøgne rundt?