Forbyd køb af seksuelle ydelser


Gæst

/ #13 Re: Re: Hva' nu hvis et forbud øget risikoen for voldtægt ?

2014-11-10 20:16

#11: AR - Re: Hva' nu hvis et forbud øget risikoen for voldtægt ? 

 - NOGEN af kunderne. Jeg har kendt flere prostituerede og de har været glade for deres job i en periode og er kommet videre (og supergodt for dem). De havde enkelte ubehagelige kunder, men langt de fleste var søde usikre fyre. og Yes! Der findes dumme svin, som har et forkvaklet forhold til kvinder og jeg syntes, at kvindene skulle nægte at sælge dem sex. - eller i det mindste hæve priserne betragteligt. Mon ikke fyrene fra sitet er søde nok, når de er hos kvinden og bare kommer ud med indestængt vrede og afmagt, når de er i sikkerhed bag computeren. Det er ikek forbudt at være idiot eller usympatisk.

Jeg ville ønske at verden var et bedre sted, men det er ikke mit valg. - og vel heller ikke dit.

Diverse kommentarspor er heller ikke kun skrevet af sympatiske mennesker, men de nægtes ikke adgang til internettet. 

Menneskesmugling og rufferi ER forbudt og vi hjælper allerede mange kvinder hjem til fattigdom og sultende børn, men Danske kvinder er jo IKKE handlede. De er måske fucked i deres hoveder og har en selvdestruktiv adfærd, men det er ikke ulovligt. 

Mere beskyttelse til klinikkerne kunne være ønskeligt. - De røves eller afpresses ofte af indvandrebander og må søge om beskyttlese af Rockere. 

Ufatteligt mange kvinder i Afrika og asien voldtages både i deres ægteskab og udenfor. F.eks.  er halvdelen af kvinderne i Yemen gift før de er 15 og man kan spørge, hvor meget samtykke en teen- eller præ-teenager kan give til sex, når manden, der er over 30, ifølge Imamen må slå konerne, hvis de nægter ham sex. . Kvinder må giftes bort fra de er 1 år gamle, men må først betvinges, når hun har blødt første gang, men hun kan ikke klage, hvis det sker alligevel (Kristne og Hindu-samfund er ikke meget bedre) .- Og så bruger du din al din tid på voksne myndige menneskers indbyrdes aftaler.