NEJ TAK - TIL TVUNGET-BAD I FOLKESKOLEN

CLK

/ #126 Blufærdigheden topper da virkelig nu til dags!

2014-09-24 20:53

 Blufærdigheden topper da også virkelig i disse tider, hva'? Jesus!

Jeg har selv arbejdet som folkeskolelærer på en folkeskole i blot et halvt år (læser dog en kandidat nu), og dér havde skolen en politik der hed sig, at børnene ikke kunne tvinges, men at der blev gjort meget for, at ALLE kom i bad - 'på lige fod', da de, der ellers ikke gik i bad (og derfor lugtede slemt!) kunne risikere at blive mobbet pga. stanken - og dette ønsker ingen.

Hvad sker der for at det er blevet så 'farligt' at se hinandens nøgne kroppe? Hvis der opstår mobning pga. en så sølle ting, så må der rettes henvendelse til 'mobbernes' forældrene, der skal lære deres børn, at alle mennesker uanset køn og alder ser forskellige ud, og at der ikke skal grines af hverken det ene eller andet.!

Jeg kan simpelthen ikke være modstander af skole-badet. Den regel er til for for elevernes eget bedste - rent hygiejnemæssigt, og så må man tage mobningen seriøst i stedet for at tage 'badet' fra eleverne, og man må derudover lære eleverne, at kroppe ser forskellige ud - om de så er tykke, tynde, handicappede eller blot helt normale...