Forbyd sødemidlet Aspartam, der gør folk syge!

T

/ #38 Re: Re: Re:

2014-09-12 22:27

#25: Aspartamhater - Re: Re:  

Jeg synes denne debat tråd giver et indblik i hvordan stærke kræfter prøver at udbrede deres usunde / farlige produkter ved at forsøge at ændre lovgivningen. Dette er kun en lile forsmag på i hvilken retning verdensordnen udvikler sig.

Har også set flere dokumentarer om Monsanto og det er MEGET uhyggeligt, hvad de er involveret i og især de magtmidler de bruger for at TVINGE folk til at bruge deres produkter. F.eks opkøb af korn så-sæds producenter i 3. verdens lande, så bønderne KUN kan købe Monsanto genssplejsede afgrøder, derefter sagsøger de bønderne for selv at lægge korn(så sæd) til side til næste års høst eller fordi de afgrøder de nu har på marken er Monsanto's intektuelle ejendom. De fjentlige opkøb af  så-sæds producenternes i 3. verdens landene foregår ved at underbyde priserne indtil de går konkurs. Denne "gen-forurening" med Monsanto korn har bønderne ikke nogle change for at opdage, da man ikke kan se at det er en Monsanto plante, man har på marken,  Der sker også "Fejl" hos traditionelle så-sæds producenter, så de kommer til at sælge Monsanto korn (bestikkelse).

Forbrugernes mulighed for at sige nej til farlige produkter bliver elimineret bid for bid eller enda helt forbudt. Dene nye verdensorden er ved at blive udvidet i al stilhed:

Jeg synes i skal overveje at skrive under på protest mod TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership)

protest mod TTIP

Undgår selv aspartam, men det er ikke en selvfølge at jeg kan blive ved med det, hvis TTIP gennemføres.

Ps: jeg har ikke noget med denne underskriftsindsamling at gøre, ser bare en sammenhæng med jeres sag.