Nej til ny skolestruktur i Greve Nord

Kasper

/ #9 Skolesammenlægning Nej Tak

2014-09-10 21:10

Tak for dette flotte initiativ til at indsamle protester.

Det værste ved hele sammenlægningstanken er at man vil bryde ca. 55 klasser op for at danne 52 nye. Det tror jeg ikke engang man udsætter grise for i landbruget fordi det ødelægger trivslen. Den tanke må være opstået på et meget koldt skrivebord hos en person der næppe selv har børn, ihvertfald ikke i Greve Nord. Som et minimum må vi kræve at klasserne består som de er idag. Så vil det tage 9 år at indfase sammenlægningen hvis man starter med børnehaveklassen i 2016.

Hvis man endelig vil lægge skolerne sammen kunne man lave en fælles ledelse og have en fælles lærerstab, men lade børnene få en tryg skole-tid fra 1.-9. på den SAMME skole alle årene. Specielt Tjørnelyskolen ligger så yderligt i distriktet at der bliver rigtig langt for de mindste børn fra den modsatte ende af området.

Gennemføres reformen som den ser ud nu, vil hele Greve Nord blive væsentligt mindre attraktivt for nye børnefamilier at bosætte sig i. Vi vil nok blive boende men sandsynligvis ikke anbefale andre at flytte hertil. Det første vi tænkte da vi læste om reformen var: Privatskole!