NEJ tak til den nye offentlighedslov

Susanne Jespersen
Underskriftindsamleren

/ #2486 Vi mangler DIG!

2014-06-26 20:11

Folkebevægelsen for Åbenhed har brug for et engageret Forsyningsteam.

Vi afholder Lysfest i december i foreløbig 6 byer og vil gerne kunne tilbyde de fremmødte at købe lys/fakler samt lidt at varme sig på: suppe, kaffe, the, kakao, ristede mandler, kandiserede æbler, pandekager/vafler/æbleskiver? (altså ikke hele dynen – det er ikke et marked.

Sidste år fungerede det – i år skal det klappe.

Da Folkebevægelsen netop er en bevægelse og ikke en forening, har vi brug for frivillige kræfter – denne ene gang og forhåbentlig max én gang til. Offentlighedsloven skal rulles tilbage. Vi har ingen midler og som privatperson (tovholder i de respektive byer) økonomisk mulighed for at betale os fra diverse boder eller indkøb af fakler. MEN vi vil gerne stille os til rådighed for (ikke partipolitiske) private/foreninger/virksomheder med tilladelse til fx salg af kaffe og eller suppe. Måske de lokale spejdere vil have tjansen og tjene en skilling til klubkassen? Måske findes der legater/fonde, som er relevante? At finde mulighederne vil være én af forsyningsteamets fornemme opgaver., og det vil være naturligt, at sidste års tovholder deltager med erfaringer. Hvad virkede? Hvad var super & hvad kan/skal gøres bedre?

Ønsket er p.t. 6 teams – ét for hver tilmeldt by, og der er naturligvis stor forskel på arrangementernes behov. Foregår Lysfesten i en mindre by med fx 20 deltagere, behøves der næppe de store tiltag for at skaffe boder med det ene og det andet. Her kan man nyde godt af termokander med diverse varme drikke og poser med hjemmebag, der går på rundtur. Her er man virkelig tæt på hinanden, og brænder du for dit nærmiljø, er det måske lige dig, vi mangler i teamet. I de store/større byer når man ikke naturligt at hilse på alle. Her kan man få deltagerne til at mingle lidt mere ved hjælp af to eller tre hotspots.

Har du/I lyst til at være med – så send en besked.