Nej tak til Gensidig Forsørgelsespligt!


Gæst

/ #853

2014-05-15 16:31

Politikkerne har alt, skal ikke løfte en finger for at få noget, og vender det blinde øje til, når der sker grimme ting de ikke vil tage skylden for. Så længe alting ser godt ud på papir, i kroner og øre, så er deres verden i fineste orden.

Jeg bliver ked af det når nogen skriver, at det der sker lige nu er retfærdigt. Det må helt klart komme fra én der enten aldrig har været uden arbejde, eller stadigvæk nasser hos mor.

Jeg ved med 100% sikkerhed, at jeg med min Asperger, konstante stress og depressioner aldrig kommer i arbejde. Lige siden jeg blev 18 har kommunen smidt rundt med mig, aldrig lyttet til mig, altid besluttet hvad der var "bedst" for mig. Der er nu gået over 11 år, kommunen har længe taget mit barn fra mig fordi de ikke forstår mig, og nu tager regeringen så også de få penge fra mig, som lige fik hverdagen til at køre rundt.
Min kæreste knokler alt hvad han kan når der er arbejde at få, hvilket der jo ikke altid er, men kommunen trækker bare det han tjener, fra det jeg i forvejen ikke har.
Jeg føler mig helt og aldeles ubrugelig som menneske, nu hvor jeg ingen rettigheder og værdighed har mere. Det hjælper bestemt ikke på min stress, og mine depressioner bliver kun værre for hver måned uden ordentlig økonomi. Vores barn får vi heller ikke tilbage, så længe vi ikke engang kan forsørgere os selv.

Nu kunne jeg godt tænke mig at vide, hvordan politikkerne kan tro, at min situation pludselig skal kunne gøre mig rask, give mig et arbejde, og blive en del af det samfund de så gerne vil have? Hvis de tager folks penge, må de jo give dem et arbejde i stedet. Og hvis man ikke kan arbejde, så er det bare surt?

Jeg kan ikke tro, at dem der har skabt dette kaos, ikke selv kan se hvad der sker, ikke kan se at det er forkert hvad de har gjort. Men jeg gætter mig til, at deres evigt fulde pengepung, og sikrede pension gør, at de er i stand til at ignorere det. De har aldrig stået i vores situation, og vil aldrig komme til det, så hvorfor tage sig af det?

Jeg kan godt se, at dem der bare hæver deres KH uden at løfte en finger skal straffes, men lige nu går det ud over alle dem der kæmper, hvad enten det er for at få arbejde, eller blive raske. Og det er ikke rimeligt, ligemeget hvordan man vender og drejer det.

Men nå ja, vi har jo nu råd til at smide børnepenge til udlandet, men det er en anden historie...