Stram op i Fitness World Silkeborg!

ost

/ #20 gik og følte at det kun var mig. tak.

2014-04-10 12:13

Jeg har en kammerat som har været instruktør dernede. Han var ret muggen over fortagnet. Så vi stod og kørte negative vibes imellem hinanden på grund af fitness world, nede i et trænings center der vel handler om velvære.
2 unge gutter trænnede dernede hvor at, jeg hørte den ene komme tilbage efter at have hentet kaffe til sin ven,og sagde at en gammel dame havde vriset til andre om "hvor mange kopper kaffe skal han have"
Jeg har en kollega som træner et sted kun for kvinder hun fortalte mig at der også var et for mænd "butterfly" hed det vist. Mener så bare at der er vel special tilbud til alle. Personligt går jeg ikke ind for opdeling, der skal være plads til alle, men altså! cirkeltræning i centrum af centret. så man ligger og træner imellem slidte maskiner og step bænke der bliver brugt som reoler. woot?
Jeg kom ind på et lokum der lugtede af noget som jeg ikke ved hvad er, OST! kom til mig som det første. Og nu med ost altså, det fylder jo alt ost og kaffe og sure gamle mennesker. Sorry men altså ja.
Alle de fede trænings hold er seriøst væk! Det er som om at tiden står stille dernede! og at der ikke er nogen som helst med nye ideer osv.. Det var faktisk det første der gjort mig OBS på hvordan det hele stod til.
Som i kan se er det hele bare alt alt alt for dårligt jeg kunne helt sikkert finde mere surhed frem og klage ting men ja. Denne her stemning er gennemgående også fra personalet og videre til folk dernede synes jeg. Jeg så en dag en mand stå og hammer på døren indtil deres pauserum og da hun så kom ud gik han med ryggen til hende og sagde, "ham derover har fandme stået og ventet i en halv time!"
Jeg har selv prøvet det og også hørt folk stå frustreret bag disken og spørge indtil hvorfor at man ikke kan komme i kontakt med dem telefonisk. Her bliver ryggen vendt mod dem og visket et undskyld. Det må jo også være super neder for personalet, igen bad vibes skyder alle! Men man sætter ikke en maler til at udføre et mekaniker job vel.
Det at skulle skrive den her besked har gjort mig træls resten af dagen. Jeg føler ikke at jeg kan komme af med min afmagt nogen som helst steder. Fitness world selskab eller hvad det nu hedder består af jakkesæts og droner! Nu vil jeg slappe af og gå videre med mit liv. MEN JA!
Stram op i Fitness World Silkeborg! uanset hvilket hold!