Skal Kalø Slotskro rives ned??? Vi siger nej!!!


Gæst

/ #24

2014-04-07 16:15

Interssant som folk farer i flint over fornyelse. Nok en meget almindelig menneskelig reaktion (jeg har lige været til et foredrag om forandringsledelse). Man ved hvad man har, men ved ikke hvad man får. Gad vide hvilket grundlag folk udtaler sig på? Hvis ikke de ved mere end det der står i den meget korte avisartikel, burde de sætte sig lidt bedre ind i hvad alternativet til de gamle bygninger er.
Hvem siger at slotskroen ikke bare er et gammet "skur". Er det reelt bevaringsværdigt?
Jeg er også vokset op et stenkast derfra og elsker gamle træhuse, men ønsker ikke bevare dem, hvis ikke de er bevaringsværdige. Elskede vi ikke også "Den røde lade" rigtigt højt. Men var den ikke brændt, var den nok også blevet revet ned på et tidspunkt. Hvorfor være så sentimentale over en gammel bygning.
Lad os nu se et udkast til hvordan en ny bygning vil se ud, før vi jorder dem der arbejder med projektet. Det er så nemt at lave en underskriftindsamling. Hvad med at lave en arbejdsgruppe, som kan prøve at få indflydelse og bringe eventuelle problemstillinger på banen og komme med konstruktive forslag.
Lene Larsen