SLÅ IKKE GIRAFFEN MARIUS IHJEL


Gæst

/ #244 Marius

2014-02-10 23:33

For crying out loud Det er et DYR. Det er ikke et menneske! Utroligt så mange der går i selvsving fordi der pludselig er en giraf med store brune øjne og lange øjenvipper der må lade livet. Jeg er sikker på at ZOO gennem årene også har aflivet en skolopender eller en varan. Det har dog så vidt jeg ved ikke givet anledning til facebook- grupper eller underskriftsindsamlinger.. Giraffen blev aflivet for at sikre en sund og stærk bestand. Zoo tager deres opgave alvorligt, nemlig at sikre arten, og ikke nødvendigvis det enkelte individ.
Super ide at lade publikum se obduktionen. Jeg tror vi alle har dissekeret frøer i biologitimen, og det er vel fuldstændig det samme blot i større skala. Hvor mange børn for chancen for at se noget lignende igen, det er da praktisk biologi-lære i højeste potens.
Og ja selvfølgelig skal løverne have lov til at spise kødet. Jeg håber ikke jeg ryster nogen ved at afsløre at dette i forvejen sker på daglig basis på den afrikanske savanne.
Igen: det er et dyr det er IKKE et menneske. Det er naturens gang at nogen dør for at andre kan leve . Det er kun i disney film at dyr har følelser ligesom mennesker. Jeg er spændt på om der også bliver lavet en underskriftsindsamling for at redde livet for de 10.000 vis af grise der dagligt slagtes for at blive til frikadeller og flæskesteg.