Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #11

2014-01-24 06:19

Til Niels Christian Cederberg.

Jeg har hele dagen i går spredt linket, ved at lægge det ind på alle de Facebooksider jeg abonnerer på. Til sidst truede Facebook dog med at blokere min konto, hvis jeg fortsatte med hvad de kalder "misbrug af en funktion. Så jeg blev nødt til at holde en pause. Men jeg har erfaring for, at det virker. Jeg har bl.a. sørget for at Svaneke vandt titlen som "Danmarks Smukkeste Købstad" sidste år ved hjælp af en Facebookkampagne.
Desuden skal man huske at link på Facebook kun lever et par timer. Så for at få linket til at ligge øverst hele tiden, så skal man tilbage til alle de sider man har lagt linket, slette og skrive det igen, så det rykker op på folks startside.
Blot til orientering. Det er ikke en taktik der bør skrives åbent om på selve Facebook, så får vi bare endnu flere problemer med facebooksystemet.

Der var lige én ting mere. Jeg tror at det kan betale sig at gå efter de penge der i prospektet er afsat til bestyrelseshonorarer hvis handlen går igennem. Der har vi nemlig skræmmeeksemplet Dyremose, som skrabede store tocifrede millionbeløb ned i egen lomme ved salg af TDC til kapitalfonde i 2006:

"Dyremose stoppede som adm. dir. for TDC i oktober sidste år. Berlingske Business skrev efterfølgende, at han i løbet af 2006 tjente over 25 mio. kr. på salg af TDC-aktier, og lægger man dem sammen med bonus og løn, så scorede han sammenlagt en gevinst på omkring 100 mio. kr. før skat på salget af TDC til fem kapitalfonde."
- http://www.business.dk/digital/henning-dyremose-scorer-en-million-paa-aktiehandel

Hvis der er noget der kan få folk op på mærkerne, så er det forargelsen over disse tyveknægte, som omgås stjålet gods (tvagssammenlagte regionale elselskaber) på den måde. Endnu et eksempel der kan bruges er salget af Kreditforeningen Danmark til Danske Bank. Realkreditforeningens ejere fik ikke udbetalt salgssummen. Den blev i stedet lagt i en fond Realdania ...
Alle disse tilfælde ligner betænkeligt meget russisk privatisering, endnu et effektivt skræmmebillede, hvor det var direktører og bestyrelser der selv rendte med hele formuen!

Fortsat god vind med underskriftindsamlingen!

Troels Riis Jørgensen

Rutsker, Bornholm.