Tivoli Gardens PROTEST GRUPPE,at TG´s leder Sven er blevet opsagt

Gæst

/ #74

2014-01-23 10:51

Hvis man ikke får sommerfugle i maven, når man hører Tivoli Garden komme marcherende i det fjerne, så forstår man ikke det eventyr Tivoli står for. Tivoli Garden er med til at skabe den særlige eventyrlige ”H.C. Andersenske” stemning i haven, som er Tivolis særlige varemærke. Man forsøgte at lave et Tivoli i Japan for cirka 15-20 år siden. Det gik selvfølgelig ikke, for 150 års udvikling kan ikke genskabes i løbet af et øjeblik.

Henrik Engelbrecht fremhæver hele tiden Tivolis 170 års traditioner som havens styrke (så sent som i den forgangne uge i TV Lorry). 170 års traditioner gør at Tivoli er enestående i verden. Disse særlige egenskaber er Henrik Engelbrecht og Lars Liebst ved at ødelægge fuldstændig v.h.a. hurtige besparelser på bl.a. Tivolis Promenadeorkester og Tivolis Big Band. Og nu står Tivoli Garden åbenbart også for tur.

Problemet er at regningen for den slags handlinger først kan ses 15-20 år ude i fremtiden, når amerikanere, japanere og tyskere ikke forlader haven med en lyst til at komme igen, fordi den levende musik tradition og eventyrlig stemning, de husker fra tidligere besøg, er overtaget af ligegyldige og billige dj’s m.m. Det er som at tisse i bukserne. Først føles det meget rart, men ret hurtigt er det ikke fedt. Men om 15-20 år er Lars Liebst og Henrik Engelbrecht jo alligevel gået på pension, og så kan de jo være ligeglade med, at de har ødelagt danskernes enestående nationalklenodie.

Men den slags ledere har Tivolis aktionærer åbenbart ingen problemer med. Men en leder som Sven Hansen har man ingen problemer med at behandle med den største disrespekt. Det er meget sørgeligt det, der opleves i Tivoli i disse år.