Tivoli Gardens PROTEST GRUPPE,at TG´s leder Sven er blevet opsagt

Anders Johansen Krauch
Gæst

/ #40

2014-01-22 13:13

Det er tragisk, pinligt og dybt beskæmmende for Tivoli som kultur institution at man helt uden omsorg og forståelse, nærmest sparker en mand ud af Tivoli som har haft stor indflydelse på Garden som helhed og alle både tidligere og nuværende gardere i særdeleshed. De strategiske overvejelser om et ledelsesskifte skal jeg på ingen måde kloge mig på, blot konstatere at ledelsen i Tivoli tilsyneladende ikke ejer format, indsigt og kulturforståelse nok til at sikre en god overdragelse af Gardens kultur og værdier. Lad os for alt i verden ikke håbe at disse mangler får indflydelse på de mange varslede forandringer som Garden tilsyneladende skal undergå de nærmeste år.
God vind til Sven som med sikkerhed vil blive husket for al det gode han har stået for i så mange år.

Til Musikchef Henrik Engelbrecht:

Det er absolut til at få øje på imellem linjerne at du og Sven Hansen ikke har været enige om retning og mål for Gardens videre udvikling. Men det er i enig højere grad til at få øje på at du som overordnet leder fremstår spejlblank og inkompetent som leder, når du på en så uelegant vis gennemtvinger din ret som leder til at sætte retning og kurs. En leder med format og evner villet have gjort plads til forandring med eller uden Sven ved roret. Han villet have sikret en blød overgang, i en tone og med en balance, som både ville tjene den fremtidige form af Tivoligarden. Og som samtidig ville være en ligeså værdig afsked med en tidligere ledelse, som det ville være et varmt velkommen til en ny ledelse.

I stedet ser det nu ud til at du, en mand uden ledelsesevner, værdi og format, skal føre Tivoligarden videre ..... mod afgrunden fristes man til at sige.... nej lad os endelig ikke håbe det. Lad os for alt i verden håbe at Tivolis overordnede ledelse prioriterer at værne om, at Tivoli som helhed skal være et sted med en kulturarv og nogle sunde værdier der kalder på fællesskab, ordentlighed, æstetik og gode oplevelser. Og derfor iler dig til undsætning som leder, og sørger for at du ikke med din dårlige dømmekraft og manglende evner skal få ledelsesmæssig indflydelse på en fremtidig udvikling af Tivoligarden.

Find istedet en mand af format, en mand som forstår at skabe, udvikle og vedligeholde et fællesskab med værdier som Disciplin, fællesskabsfølelse og korpsånd, en mand som har bevist at han både kan holde retning og kurs og give plads til forandringer.

Mvh Anders Johansen Krauch