Nej tak til Gensidig Forsørgelsespligt!


Gæst

/ #784

2014-01-08 13:09

det er tragisk, at folk skal tvinges fra hinanden, og endnu mere det tab Danmark får, når de mange tusinde børn, som det kommer til at gå ud over, bliver tvangs skilsmissebørn!! der er nu brug for en masse boliger, psykologhjælp, flere som skal have boligsikring. børnene mister konceptet hvad det vil sige at være en kernefamilie. hvordan skal de børn overhovedet selv være i stand til at opfostre en sund familie, efter sådan et svigt fra staten. De politikere burde kunne tvangsfjernes!!!! vi har valgt dem ind (hyret dem) hvorfor kan vi så ikke få lov at fyre dem igen, når de kvajer sig?? det bliver alle andre når de kvajer sig på arbejdspladsen!!!
det er en uansvarlig måde man vælger folk til at styre et land!! jeg synes der burde være nogle krav, såsom en relevant uddannelse og ægte livserfaring, med et rigtigt arbejde ikke sportsstøtte fra team Danmark og den retning..
der burde være store krav til sådan et job, for det er mange mennesker det går ud over, når det er ukompetente uuddannede mennesker som får disse ansvar for alle os andre. igen UANSVARLIGE ANSÆTTELSES METODER!! og nu kan vi igen se hvad man får ud af det.