afskaf pension til folketingsmedlemmer

Jørgen

/ #802 Tænk lige over dette....

2014-01-03 08:32

Pensions vilkår er jo en del af en ansættelsesaftale. Når man ser på kvaliteten og det "sommerselskab" der i dag findes på tinge, så bekymrer det mig virkelig om vi derved vil forringe kvaliteten yderligere. Det har vi bestemt ikke brug for, tværtimod!
Jeg synes hellere vi skulle gøre noget for at få en sammensætning i Folketinget der svarer til et bredt udsnit af befolkningen. Folketinget skal ikke være et sted hvor man fra vuggen læser sig hele vejen til en ministerpost uden at have været ude i samfundet og har prøvet vilkårene ved eksempelvis at være på en ganske almindelig arbejdsplads og derved få jordnær indsigt i hvordan penge tjenes bland almindelig mennesker. De mennesker vi i dag ser minder mere om automatiske programmerede talemaskiner omgivet at en kødrand af udviskende spindoktorer. Forleden så vi den ultimative rædsel på dette i det nyoprettede Forum på tinge: Den politiske spørgetid. Den ene oppositionsleder efter den anden stillede det ene klare spørgsmål efter det andet til Statsministeren og hver gang svarede hun som befandt hun sig på månen, kort sagt ingen svar.
Det kan godt være pensionssystem er rigeligt flot, men det er mere vittigt, at det er attraktivt for den rette at lade sig vælge til Folketingsarbejdet og at det er en dygtig person med samfundserfaring. Husk nu på, at det ikke er det rene solskin at være topfigur. Er du valgt står du døgnet rundt til rådighed for pressens hakkelsemaskine. Alt vil blive endevendt, om du så for 25 år siden, og aldrig siden har kørt spirituspåvirket. Nej kære venner det er meget vigtigere at vi får Folketinget tilbage på sporet fx som det Facebook gruppen: Coffee Party Bevægelsen arbejder for https://www.facebook.com/pages/Coffee-Party-bev%C3%A6gelsen/454518631284478